стрічка

Біля кабінету Олега Кіндера виявили отруйний запах

03 Грудня 2018, 13:30
Біля кабінету Олега Кіндера виявили отруйний запах 1021
Біля кабінету Олега Кіндера виявили отруйний запах

Це сталося внаслідок проведення ремонтних робіт у залі засідань виконавчого комітету Ковельської міської ради.

Неприємною новиною поділився сам міський голова Олег Кіндер, звертаючись на апаратній нараді сьогодні, 3 грудня, до керуючого справами виконкому Володимира Бойка

«І ремонт «триста шістнадцятого». Подивіться, бо зайшли… запах такий ядовитий. Да. Люди працюють же там на поверсі, особливо бухгалтерія», – сказав Олег Олексійович.

Що вже тоді казати за робітників, які ще й досі роблять той ремонт, але їх мер міста взагалі не згадав.

До речі, крім бухгалтерії навпроти вхідних дверей зали засідань знаходиться кабінет секретаря міської ради Віри Федосюк. А до приміщення також можна зайти з кабінету міського голови.

До «ядовитої» теми Олег Кіндер ще раз повернувся, коли доповідав начальник відділу матеріально-технічного забезпечення та охорони Геннадій Ющик, який згадав даний ремонт.

«На третій поверх закупіть протівогази, повидавайте людям», – чи то жартома, чи то всерйоз доручив Олег Олексійович.

«Вони є», – повідомив Геннадій Федорович.

«Є? Да? Ну так вже пора видавати. Особливо в бухгалтерію, бо там вже вдавитися можна. І Вірі Іванівні [секретар міськради, – ред.], я думаю, що їй страшно заходити в кабінет. Ну ви смієтеся, а запах такий ядовитий, що аж очі ріже», – скаржився мер.

Олег Кіндер велів пришвидшити ремонтні роботи, щоб чергове засідання виконавчого комітету, яке заплановане на 13 грудня, відбулося в оновленому приміщенні.

«Надія Павлівна, смієтесь… Добре, що ви на другому поверсі живете», – зауважив він начальниці загального відділу Надії Кончаківській, кабінет якої знаходиться на другому поверсі Будинку рад.

«Повідкривати всі вікна і все буде добре», – запевнила дуже досвідчена працівниця виконкому.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024