стрічка

На Волині через важку хворобу помер військовослужбовець

03 Грудня 2018, 09:40
 Дмитро Ольшевський з Володимира. 2918
 Дмитро Ольшевський з Володимира.

Помер боєць 14 окремої механізованої бригади Дмитро Ольшевський з Володимира.

Про це написав голова Луцької міської організації Спілки воїнів АТО Волині Олега Кобилинського на сторінці організації у соціальній мережі Facebook. 

«Важко знайти слова втіхи рідним і близьким, коли зупиняється серце батька, чоловіка, друга, побратима і просто чесної порядної людини... і ще безстрашного воїна, талановитого військового, Героя. Проте світлі спогади про Дмитра, який чесно і гідно прожив життя, любив Україну, завжди будуть сильнішими за смерть. Світла пам’ять та земля пухом, нехай спить спокійно, а Господь дарує його душі Царство Небесне. Герої не вмирають! Амінь», - зазначив голова Спілки.

Як відомо, Дмитро народився у Володимира-Волинському. Причиною смерті стала онкологічна хвороба.

«Герої не вмирають! Вмирають. Назавжди залишишся у пам'яті друже Дмитрий Ольшевский», - такими словами сумну звістку про смерть товариша повідомив Андрій Чорний.

«Знала Дмитра.... жила з ним в одному дворі... Кум моє доньки. Проводжали на війну... Він справжній офіцер, Герой, не привик ховатися за чужі спини ! Дуже жаль. Молимося за його душу і не забуваймо, що у нього залишилося 2 неповнолітніх донечки. Царства йому небесного, співчуваю рідним і близьким», - пише у коментарях під постом Марія Остапюк


 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024