стрічка

«Укрпошта» обіцяє до нового року не закривати поштові відділення в Шацькому районі

30 Листопада 2018, 21:39
1855

Наприкінці минулого місяця у багатьох ЗМІ з’явилися публікації про те, що частина відділень «Укрпошти» буде зачинено.

Така інформація занепокоїла й жителів Шацького району, про що вони неодноразово розповідали на виїзних прийомах керівництву району, - повідомляє прес-служба Шацької районної ради.

Відповідно до обласного керівництва «Укрпошти» Шацька районна рада підготувадла звернення, яби ті офіційного роз’яснили ситуацію. Керівництво Волинської дирекції ПАТ «Укрпошта» надіслало відповідь. 

Питання щодо отримання якісних поштових послуг, зокрема доставка пенсійних виплат, буде розглядатися на засіданні Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові районної ради, яке відбудеться 3 грудня.

Так, у листі йдеться, що в останні роки помітні тенденції збитковості відділень, які діють у сільській місцевості. Загалом в області діє 449 відділень поштового зв'язку, з якиз 381 - знаходяться у сільській місцевості. Відповідно до нормативної чисельності та законодавчих нормативів, сільських відділень поштового зв'язку на Волині потрібно 342, – повідомляють обласні поштовики.

«Але закриття поштових відділень у селах Шацького району до кінця року не планується, крім закритих тимчасово, до укомплектування кадрами, послуги співробітниками надаватимуться у звичайному режимі зігдно зі встановленим графіком роботи», – йдеться у листі-відповіді.


 

Коментар