стрічка

У Луцьку стартує бізнес-школа для підлітків

28 Листопада 2018, 19:42
1148

Соціальний проект бізнес-школа для підлітків «Енергія змін» запроваджують у Луцьку.

Відкриття навчання – 9 грудня о 12:00, – повідомляють організатори.

Мета проекту – надати початкові знання та навички з самозайнятості та підприємництва в навчально-ігровій формі, розвиток «підприємницького» мислення, уміння ефективно працювати в команді та сформувати позитивну думку підлітків щодо можливості реалізувати себе в Україні, – йдеться в релізі проекту.

Навчання розраховане на дітей та підлітків 12-15 років, які мають бажання створити власний бізнес в майбутньому або зараз. Загальна кількість можливих слухачів – 30 осіб.

Аби взяти участь у проекті, треба пройти конкурсний відбір, основний критерій якого – мотивація учасника.

Навчання безплатне, триватиме чотири місяці.

Місце проведення занять – Волинська обласна бібліотека для юнацтва.

«Сучасна українська школа надає дітям різні знання, але не вчить, як заробляти гроші та вести бізнес в Україні. Величезним викликом для країни, особливо для західних областей, є бажання молоді отримати професійну освіту за кордоном, та там і залишитись працювати», – зазначають організатори бізнес-школи.

У 2017-18 роках за підтримки УВКБ ООН та Крим SOS для дітей з сімей ВПО та інших вразливих категорій у місті Луцьку був успішно реалізований проект для «Бізнес-школа для підлітків «Енергія змін». Пройшли навчання 32 підлітки, 10 успішно захистили свої бізнес-плани перед журі, яке складалося з місцевих підприємців, і отримали подарунки.

9 грудня о 12:00 розпочнуться заняття в другій Школі бізнесу для підлітків. Під час навчання підлітки створюватимуть власний проект, проходячи всі необхідні кроки від ідеї до бізнес-планування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Журналістів запрошують до Луцька на West Media Forum 2018

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024