стрічка

Діячі з Ковельщини просять владику Володимира підтримати об’єднавчий Собор

28 Листопада 2018, 16:20
Діячі з Ковельщини просять владику Володимира підтримати об’єднавчий Собор 1267
Діячі з Ковельщини просять владику Володимира підтримати об’єднавчий Собор

Колективне звернення до митрополита підписали депутати Ковельської районної ради та керівники громадських організацій.

Керуючого Володимир-Волинською єпархією УПЦ Московського патріархату митрополита Володимира просять долучитись до створення Єдиної помісної Української православної церкви та взяти участь у майбутньому Всеукраїнському об’єднавчому Соборі.

«Сподіваємось і віримо, що Ви мудрий і справедливий Владико, не відмовите у благословенні і довгоочікуваному благодіянні створити Помісну Православну Церкву в Україні», – наголошують автори звернення.

Свої підписи поставили голова Ковельської районної ради Андрій Броїло, його заступник Олександр Пасенковський, представник міськрайонної організації Спілки ветеранів війни в Афганістані Сергій Ілюшик та інші, загалом – 18 чоловік.


ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ: Устилуг: депутати громади підтримали звернення про самостійність Православної Церкви в УкраїніДепутати Володимирщини звернулись до митрополита з проханням підтримати створення єдиної української церквиГорохівські депутати хочуть Томосу: звернення до НафанаїлаРожищенські депутати просять єпископа Нафанаїла підтримати створення єдиної української церкви.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024