стрічка

На Волині відбувся концерт в рамках Всеукраїнського патріотично-мистецького проекту «Браття Українці»

23 Листопада 2018, 16:02
На Волині відбувся концерт в рамках Всеукраїнського патріотично-мистецького проекту «Браття Українці» 1934
На Волині відбувся концерт в рамках Всеукраїнського патріотично-мистецького проекту «Браття Українці»

У День Гідності і Свободи для володимирчан виступив Заслужений академічний зразково – показовий оркестр Збройних Сил України та лідер гурту «Шабля»  Вова Гейзер.

Колективи завітали до Володимира – Волинського у рамках Всеукраїнського концертного туру патріотично – мистецького проекту «Браття Українці», - інформує офіційний сайт міста Володимира-Волнського

Мікс із авторських пісень, народних творів та добре відомих естрадних композицій не залишив байдужими нікого з присутніх на концерті. містян. В глядацькій залі не було вільних місць, а глядачі – спочатку несміло, а потім всім залом підтримували музикантів та вокалістів оплесками і співом.








«Артисти і музиканти воюють не зброєю, а словом та музикою. Своїми музичними композиціями та піснями ми піднімаємо бойовий дух нашим солдатам, щоб вони відчували нашу підтримку. І це добре, якщо творчість допомагає всім нам гуртуватись навколо почуття гордості за свою державу», — зазначив у перерві між виступами ініціатор туру Вова Гейзер.












 

Після закінчення виступу за чудову атмосферу, подаровану жителям нашого міста артистами, за прекрасний виступ подякували від імені міського голови та громади міста перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук та секретар міської ради, заступник міського голови Олег Свідерський.

«Шалено драйвовий, справді душевний концерт Заслуженого академічного Зразково – показового оркестру Збройних Сил України та гурту Шабля пройшов у нашому місті. Таке море позитивних емоцій, які отримали глядачі, натхнення, з яким виступали артисти говорять про те, що концерт вдався. Дякую артистам! І дякую присутнім в залі – ваша участь, ваша величезна емоційна віддача, яку відчував колектив на сцені, зробила цей вечір просто незабутнім», - поділився своїми враженнями після концерту перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук.

Читайте також: Володимир-Волинській дитячій художній школі хочуть присвоїти ім'я відомого художника

Фото: Володимир-Волинська райдержадміністрація, Офіційний сайт міста Володимира-Волинського.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024