стрічка

У Горохові презентували фільм «Я вірю, що закінчиться війна»

22 Листопада 2018, 11:08
У Горохові презентували фільм «Я вірю, що закінчиться війна» 1914
У Горохові презентували фільм «Я вірю, що закінчиться війна»

У День Гідності та Свободи в Горохові презентували фільм «Я вірю, що закінчиться війна» режисера Олега Криштофа, редактора газети «Волинь-нова».

21 листопада у райраді зібралася молодь, родини загиблих учасників АТО, військовослужбовці, духовенство та посадовці. Про це інформує прес-служба Горохівської РДА.

На презентації був головний редактор обласного видання ТзОВ «Волинь – Нова» Олександр Згоранець, голова облдержадміністрації Олександр Савченко, головний консультант Головного департаменту інформаційної політики Адміністрації Президента України Олександр Бухтатий, голова районної ради Тарас Щерблюк, радник голови райдержадміністрації Андрій Розтока, міський голова Віктор Годик.

Ідея створення фільму про героїв нашого часу виникла у педагогині-пенсіонерки, жительки села Скригове Євгенії Харків. Цей фільм про життя військовослужбовців, їх біль, любов, надію. Фільм заради тих, хто захищає нашу країну.

У фойє діяла фотовиставка експозицій «Майдан на дотик» про події Революції Гідності в Києві.

Також у цей день біля Символічного хреста – пам’ятника «Борцям за волю України» в Горохові відбулася година-реквієм, присвячена Дню Гідності і Свободи, та покладання квітів.

Фото та відео: Григорій Лищишин































Читайте також: Як у Берестечку і Горохові відзначатимуть День Гідності та Свободи

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024