стрічка

В Острозі визначили найспортивнішу сім’ю

19 Листопада 2018, 07:30
Третій етап першого туру обласних спортивних змагань «Сімейні перегони. Рухова активність». 1695
Третій етап першого туру обласних спортивних змагань «Сімейні перегони. Рухова активність».

В Острозі визначили найспортивнішу сім’ю регіону. У неділю, 18 жовтня, в Острозі відбувся третій етап першого туру обласних спортивних змагань «Сімейні перегони. Рухова активність».

Участь у протистоянні загалом узяло сім сімей, п’ять із яких представляло місто, по одній – Острозький і Здолбунівський райони. Кожна команда складалася з 4 учасників: батьки та двоє дітей. Як зазначають організатори, до участі запрошували представників інших прилеглих регіонів, які не приїхали.

Під час відкриття
Під час відкриття

З вітальним словом до учасників звернувся директор КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської облради, голова відділення Національного олімпійського комітету в Рівненській області Микола Петринчук.

«Ще рік тому нам говорили, що в Острозі нема спортивних сімей і немає кому брати участь у змаганнях. Утішно, що за рік ситуація змінилася. Бажаю вам гарних, веселих стартів та отримати задоволення від участі в заході», – сказав пан Микола.

Жеребкування змагань
Жеребкування змагань

Виступ Софійки Шевчук
Виступ Софійки Шевчук

Перш, ніж розпочалися змагання, увазі учасників представили показовий виступ із художньої гімнастики Софії Шевчук, вихованки СК «Золота осінь».

Команди, а це представники Здолбунівського району, сім’ї Лозюків, Пушок, Стецюків/Шевчуків, Сорок, Цілінських і Панчуків, перед початком боротьби витягли жеребки, які визначили порядок виступів у кожному етапі. Змагалися учасники в естафетах з елементами футболу, баскетболу, хокею, настільного тенісу, виконували інтелектуальні завдання та вправи на гнучкість.

Поміж змаганнями учасників розважали Анна Лавренюк (вокальний номер) та учениці Острозького НВК «Школа І–ІІІ ступенів - гімназія» (спортивний танець).

Співає Анна Лавренюк
Співає Анна Лавренюк

Найкращою в інтелектуальній вікторині «Спорт у цифрах» стала команда Здолбунівського району. Перемоги в естафеті «Гол», «Влуч у ворота» і «Обери ціль» виборола сім’я Пушок.

Інтелектуальний етап змагань
Інтелектуальний етап змагань

Змагання з елементами баскетболу
Змагання з елементами баскетболу

«Влуч у ціль»
«Влуч у ціль»

В етапі «Влуч м’ячем» найкращими були Лозюки, а «Влуч фризбі» – Цілінські.

Загальнокомандні місця розділилася так:

  • сім’я Шевчуків/Стецюків – 7 місце;
  • сім’я Панчуків – 6 місце;
  • сім’я  Цілінських – 5 місце;
  • сім’я Лозюків – 4 місце;
  • сім’я Сорок – 3 місце;
  • сім’я Пушок (Острозький район) – 2 місце;
  • сім’я зі Здолбунівського району – 1 місце.

Ведення м'яча
Ведення м'яча


Змагання на гнучкість і спритність
Змагання на гнучкість і спритність

Переможців і призерів нагородили кубками, медалями та грамотами. Команда, яка посіла перше місце, візьме участь у суперфіналі «Сімейних перегонів» у червні 2019 року.

Спільне фото учасників
Спільне фото учасників

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024