стрічка

У Локачинському районі сформували склад двох сільських виборчих комісій

19 Листопада 2018, 08:00
Вибори 1007
Вибори

Локачинська районна виборча комісія сформувала дві сільські ТВК, які працюватимуть над забезпеченням проведення виборчого процесу на перших виборах у громадах 23 грудня.

 Під час формування ТВК зафіксовали ряд процедурних порушень вимог статті 22 Закону України «Про місцеві вибори».– повідомляють у ГМ ОПОРА у Волинській області.

Локачинська районна виборча комісія на засіданні 8 листопада сформувала склад двох сільських виборчих комісій – Війницької та Привітненської.

Відповідно до постанови №1 «Про затвердження складу Війницької та Привітненської сільських виборчих комісій з проведення перших виборів депутатів об’єднаних територіальних громад Війницької та Привітненської сільських рад та Війницького та Привітненського сільських голів Локачинського району Волинської області 23 грудня 2018 року», до складу Війницької сільської виборчої комісії включено 15 осіб.

Серед них – по дві людини від місцевих організацій політичної партії, які мають депутатські фракції в Парламенті ВО «Батьківщина», «Народного фронту», «БПП «Солідарність» та Радикальної партії Олега Ляшка, які є суб’єктами подання відповідно до частини 1 статті 22 закону.

Крім того, до складу увійшло по одній людині за поданням  ВО «Батьківщина», «Народного фронту», «БПП «Солідарність», Радикальної партії Олега Ляшка, «Українського об’єднання патріотів – УКРОП», ВО «Свобода» та Аграрної партії України, які є суб’єктами подання відповідно до частини 2 статті 22 закону.

Головою ТВК стала Інна Худа (ВО «Батьківщина»), її заступницею – Світлана Киричук («УКРОП»), а секретарем – Таїсія Тур (Радикальна партія Олега Ляшка).

Окрім того, Локачинська ТВК сформувала Привітненську сільську виборчу комісію у складі 15 осіб. У комісії – по два представники від ВО «Батьківщина», «Народного фронту» «БПП «Солідарність» та Радикальної партії Олега Ляшка від місцевих організацій політичної партії, які мають депутатські фракції в парламенті.

Також до її складу увійшли по одному представнику за поданням ВО «Батьківщина», «Народного фронту», «БПП «Солідарність» та Радикальної партії Олега Ляшка, «УКРОП», Аграрної партії України та ВО «Свобода», які є суб’єктами подання відповідно до частини 2 статті 22 закону. Головою ТВК стала Валентина Пиньковська («УКРОП»), її заступницею – Надія Гошій (ВО «Батьківщина»), а секретарем – Руслана Назар («БПП «Солідарність»).

Відповідно до частини 1 статті 22 Закону України «Про місцеві вибори» склад територіальних виборчих комісій формується за поданнями зареєстрованих у встановленому законом порядку місцевих організацій партій з урахуванням обмежень, встановлених частиною другою статті 12 цього Закону, у кількості не менше 9 і не більше 18 осіб.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024