стрічка

У Ковелі створили програму задля фінансової підтримки медицини

19 Листопада 2018, 11:45
У Ковелі створили програму фінансової підтримки МТМО на 2018-2021 роки 1374
У Ковелі створили програму фінансової підтримки МТМО на 2018-2021 роки

На засіданні постійної комісії з питань планування, бюджету і фінансів розглянули проекти рішень рекомендовані до затвердження на сесії Ковельської міської ради.

Про це подомляється на сайті Ковельської міської ради.

На запитання депутатів стосовно внесення змін до рішення міської ради від 21.12.2017р. №32/25 «Про міський бюджет на 2018 рік» відповіла начальник фінансового управління Валентина Романчук. Вона повідомила, що здійснюється перерозподіл коштів за пропозиціями їх розпорядників, яким встановлюються асигнування по певних видатках бюджету за рахунок власних резервів, створених завдяки економії.

Виділяють кошти на поповнення статутного фонду ПТМ «Ковельтепло», на будівництво зовнішніх електромереж для електропостачання нових житлових масивів, капітальний і поточний  ремонти доріг, реконструкцію вуличного освітлення, влаштування контейнерних майданчиків для збору твердих побутових відходів та інше. Коригують бюджетні призначення на охорону здоров’я, соціальний захист, на реалізацію деяких міських програм.

Комісія погодила внесення змін до Програми фінансування заходів мобілізаційної підготовки і мобілізації на території міста та приписки і призову юнаків на строкову військову службу на 2018 рік та Програми соціального захисту окремих категорій мешканців міста Ковеля на 2018 рік у частині внутрішнього перерозподілу коштів.

Присутні підтримали проекти рішень про дозвіл на списання основних засобів, про затвердження рішення виконавчого комітету, про підготовку матеріалів для продажу земельної ділянки шляхом аукціону, про внесення змін до Програми розробки містобудівної документації на забудову територій міста Ковеля на 2018 рік щодо збільшення видатків на виготовлення містобудівної документації.

Для розширення спектру заходів із поліпшення медичного обслуговування, збереження здоров’я, попередження захворюваності, зниження смертності та інвалідності населення розробили Програму фінансової підтримки та розвитку комунального некомерційного підприємства Ковельське міськрайонне територіальне медичне об’єднання Ковельської міської ради на 2018-2021 роки. Вона фінансуватиметься з міського, районного та бюджетів ОТГ, інших коштів, не заборонених законодавством. Для впровадження Програми  впродовж зазначеного терміну необхідно 276 мільйонів 292 тисяч гривень.

У Програмі поставили за мету підвищити якість медичної допомоги через впровадження нових інноваційних методів лікування, закупівлю сучасного обладнання (в тому числі діагностичного), матеріальну мотивацію праці медичних працівників.

Всі проекти рішень рекомендували до затвердження на сесії міської ради, яка відбудеться 22 листопада. 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024