стрічка

Любомль: працювала мобільна група доступу до безоплатної правової допомоги

18 Листопада 2018, 14:00
Безоплатна правова допомога 990
Безоплатна правова допомога

Мобільна група доступу до системи безоплатної правової допомоги 15 листопада працювала у місті Любомлі.

Участь у засіданні мобільної групи, яка відбулась  в  актовій  залі  адмінприміщення  районної ради, взяли голова райдержадміністрації Олександр Устименко, перший заступник голови РДА Олександр Герасимчук,начальник Головного управління  юстиції у Волинській області Антон Кустик, заступник начальника  управління державної реєстрації ГТУЮ у Волинській області Вікторія Пирога, головний спеціаліст відділу розгляду звернень та забезпечення діяльності комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації Управління державної реєстрації ГТУЮ у Волинській області Алла Лотвін та начальник Любомльського Бюро правової допомоги Андрій Литвинюк. Про це повідомляють у секторі з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату  райдержадміністрації.

На початку темою обговорення  стало питання про роботу оперативного штабу із забезпечення прав і свобод землевласників та землекористувачів, їх майнових прав, про яку проінформував начальник Головного управління  юстиції у Волинській області Антон Кустик.

Актуальними також були питання  порядок реєстрації договорів оренди, надання правової безоплатної допомоги у сфері  земельних відносин та питаннями з якими звертаються  громадяни  до Бюро правової допомоги.

Окрім того, фахівці  Головного територіального управління юстиції у Волинській області  дали чіткі роз’яснення та консультації  аграріям , орендарям  та представникам об’єднаних територіальних громад з земельних питань про роботу комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024