стрічка

У Луцьку — «п'яна» аварія

17 Листопада 2018, 18:08
Аварія в Луцьку 1288
Аварія в Луцьку

У Луцьку внаслідоке нетверезого керування водій поранив голову.

«На вулиці Теремнівській, у Луцьку, трапилась аварія з потерпілими», — таке повідомлення отримали патрульні 17 листопада, близько 2:00.

На місці події встановили, що водій Opel Kadett не впорався з керуванням та скоїв наїзд на гараж, пасажир отримав забій голови об лобове скло.
І керманич, і його товариш мали ознаки алкогольного сп’яніння. Більше того, водій взагалі не мав права керувати транспортним засобом. Пасажир признався, що передав йому керування.

Результат нічної п’яної пригоди «колег»: 2 протоколи за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування в стані сп’яніння), 2 постанови за ч. 2 ст. 126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом, або передача керування транспортним засобом особі, яка не має права керування таким транспортним засобом), протокол за ст. 124 КУпАП (вчинення ДТП).

Ще одного нетверезого водія зупинили патрульні на посту в Маневичах: той порушив правила дорожнього руху на своєму Opel Kadett. Особа мала 2, 20 проміле алкоголю, що в 11 перевищує допустиму норму. 

Чоловік отримав постанову і протокол за порушення.

Читайте також: «Нащо мені реклама? Мене і так всі знають!» — Андрій Зубенко



 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024