стрічка

Ковельське МТМО вибачилося перед ковельчанкою

17 Листопада 2018, 16:01
Ковельське МТМО 1408
Ковельське МТМО

Ковельське МТМО вибачилося перед жінкою, яку з екстренним направленням від лікаря, виставили за двері, бо у лікарів завершився робочий день.

Про це повідомила Людмила Зубарєва на своїй сторінці у Фейсбук.

«Ковель МТМО Ваші щирі слова вибачень приймаю. Користуючись нагодою, хочу публічно висловити свою вдячність за професійність лікарів рентген кабінету у Центральній районній лікарні та сімейному лікарю Зимі О., які заспокоїли мене після отриманого стресу з вдиханням шматка жуйки і дали слушні поради щодо подальшого обстеження і лікування. Усім щиро дякую за переживання та підтримку. Почуваюсь краще. Жуйку успішно вилучено природнім шляхом», – написала Людмила у дописі.

Жінка зазначила, що прикро, що виникла така ситуація і попросила не приймати жодних покарань щодо персоналу рентгенкабінету у поліклініці.

Читайте також: Ковельчанку у кабінеті рентгенографії по-хамськи виставили за двері, бо у лікарів закінчився робочий день

 

 

Вибачення було опубліковано на сторінці Ковельського МТМО у Фейсбук.

«Реагуємо на публікацію Людмили Зубарєвої, щодо не проведення їй обстеження в рентгенологічному кабінеті поліклініки.

Ми розібрались з даним прикрим непорозумінням – так, дійсно , в рентгенкабінет поліклініки звернулась пані Людмила о 14.10. Даний кабінет працює до 14.00 і вона вже спілкувалась лише з технічним працівником (прибиральницею), яка не проводить процедуру рентгенографії. Пані Людмила була скерувана в ЦРЛ де їй вже о 14.20 було проведено обстеження.

Вибачте за непорозуміння. Вини медичних працівників немає. Звертайтесь ми чекаємо на вас в любий зручний для вас час! З повагою, МТМО», – йдеться у публікації МТМО.

 

 
Коментар