стрічка

Аграрії Володимирщини приймали вітання з нагоди професійного свята

16 Листопада 2018, 20:00
Аграрії Волині приймали вітання з нагоди професійного свята 2036
Аграрії Волині приймали вітання з нагоди професійного свята

У Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка 16 листопада представники аграрної галузі з усієї області приймали вітання з нагоди професійного свята - Дня працівників сільського господарства.

Серед присутніх на урочистостях були й представники Володимирщини: голова райдержадміністрації Наталія Василець, начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Юрій Кравчук, працівники ТзОВ «П’ятидні», ПАТ «Володимир-Волинська птахофабрика», ТзОВ «Прогрес», ТОВ «Агросвіт-Волинь», СГПП «Ромашка» і ТзОВ «Луга», - інформує відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації.

За наполегливу працю, уміле господарювання і досягнення значних успіхів, які підносять Волинь до числа лідерів у аграрній сфері України, тим, хто «плекає землю» подякував очільник краю Олександр Савченко.

«Приємно, коли родини працюють на землі, коли діти допомагають своїм батькам, а опісля й самі керують господарством. Я щиро бажаю вам сонця в душі, сонця на землі, сонця в сім’ях і задоволення від, хоч і важкої, але результативної, праці, - зазначив Олександр Ілліч. 

Читайте також: Як донецько-волинський інженер Віктор Жаданов тримає світло «Городища». ФОТО

Опісля, кращим аграріям області вручили ряд нагород державного та обласного рівнів. Зокрема, чимало відзнак отримали представники сільського господарства Володимир-Волинського району.

За досягнуті успіхи у праці, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток агропромислового комплексу області та з нагоди професійного свята - Дня працівників сільського господарства нагороджено Почесною грамотою обласної державної адміністрації Вітрука Анатолія Олександровича - директора товариства з обмеженою відповідальністю «Прогрес» Володимир-Волинського району та Прокопчука Олександра Івановича - директора з технічних питань приватного акціонерного товариства «Володимир-Волинська птахофабрика».






Оголошено подяку голови обласної державної адміністрації Власюку Віталію Івановичу - старшому агрономові товариства з обмеженою відповідальністю «П’ятидні» Іваничівського району та Куніцькому Миколі Степановичу - механізаторові товариства з обмеженою відповідальністю «П’ятидні» Володимир-Волинського району.

Відзнаку обласної ради з нагоди професійного свята сьогодні отримав Васьковський Віктор Федорович – директор з виробництва ТзОВ «Володимир-Волинська птахофабрика» ТМ «Епікур».

Нагадаємо, Указом Президента України за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм нагороджено орденом «За заслуги» ІІІ ступеня Романа Цизя - головного агронома товариства «П’ятидні» Володимир-Волинського району

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024