стрічка

У Шацьку підписали договори на виконання робіт з каналізування довкола озера Світязь

16 Листопада 2018, 17:21
Процес підписання договорів на виконання робіт 1002 Джерело: shaadm.gov.ua
Процес підписання договорів на виконання робіт

У Шацькому районі незабаром стартують роботи в рамках великого інфраструктурного проекту з каналізування населених пунктів довкола озера Світязь.

15 листопада в приміщенні Шацької районної державної адміністрації відбулось підписання трьох договорів на виконання робіт в рамках реалізації проекту «Покращення екологічної ситуації у Шацькому національному природному парку шляхом каналізування населених пунктів навколо озера Світязь», – інформують у прес-службі Шацької райдержадміністрації.


 

Зокрема, були підписані договори на виконання таких робіт:

  1. Будівництво каналізаційної мережі у західній частині смт. Шацьк, с. Гаївка, с. Мельники та будівництво каналізаційних очисних споруд смт Шацьк Шацького району Волинської області.
  2. Будівництво каналізаційної мережі та системи очистки стічних вод у с. Світязь Шацького району Волинської області.
  3. Будівництво каналізаційної мережі та системи очистки стічних вод у с. Пульмо Шацького району Волинської області .

За результатами проведених процедур закупівлі в онлайн-системі «Prozorro» виконавцем будівельних робіт по усіх трьох об’єктах стало товариство з обмеженою відповідальністю «Вельт-Капітал» з міста Львів.


 

В найближчих планах Шацької райдержадміністрації та команди проекту є визначення надавача послуг із проведення технічного нагляду за виконанням будівельних робіт та отримання дозволу на виконання будівельних робіт від Державної архітектурно-будівельної інспекції України. Лише після цього підрядна організація зможе приступити, власне, до початку будівництва.

Нагадаємо, що проект «Покращення екологічної ситуації у Шацькому національному природному парку шляхом каналізування населених пунктів навколо озера Світязь» реалізується в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020, реалізованої в рамках Європейського Інструменту Сусідства за фінансової підтримки Європейського Союзу. Головним бенефіціаром проекту є Шацька районна державна адміністрація. Бенефіціаром проекту з польського боку є Адміністрація ґміни Влодава. Термін реалізації проекту: з 31.08.2018 по 30.08.2020рр. Загальний бюджет проекту – 6 450 000.00 євро.


 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024