стрічка

Мер Ковеля іронічно посміхався, коли Генпрокурор говорив про «українську жабу». ВІДЕО

15 Листопада 2018, 13:59
Олег Кіндер 1241
Олег Кіндер

Ковельський міський голова потрапив у об’єктив відеокамери на засіданні Ради регіонального розвитку під головуванням Президента України.

Телебачення зафіксувало іронічну посмішку на обличчі Олега Кіндера, коли на завершення виступу Генеральний прокурор України Юрій Луценко згадав про таку дуже негативну людську рису, як заздрість.

«Останньою проблемою нашої країни, можливо навіть і найбільшою, я вважаю «жабу». Величезну українську тварюку, яка задавила мільйони. І я зовсім зараз не жартую. Мені здається, найбільшою проблемою країни, яка піднімається зараз у своєму розвитку, є заздрість до чужого успіху», – мовив Генпрокурор.

Мовляв, він не знає жодної людини в країні, не політика, якій аплодують за її успіх.

«Я знаю на Дніпропетровщині місто Покров, в якому молодий мер за два роки все місто перевів на альтернативні джерела енергії. Все місто! Чому йому не аплодує вся країна? Чому він не гість усіх ефірів? Якої «холери» там роблять «розенблати» і, прости Господи, всякі активісти, які все знають, але у владу іти не хочуть? Молодий хлопець, не називаючи себе ні єврооптимістом, ні кандидатом в Президенти, просто пішов і зробив місто як ляльку», – заявив Юрій Луценко.

У цей час Олег Кіндер іронічно посміхнувся, а потім, схилившись, щось сказав своєму сусіду, який сидів по праву сторону, та почухав себе за вухом.


Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024