стрічка

У ковельській дитячо-юнацькій спортивній школі завершують ремонт будівлі і благоустрій

15 Листопада 2018, 12:30
У ковельській дитячо-юнацькій спортивній школі завершують ремонт будівлі і благоустрій 855
У ковельській дитячо-юнацькій спортивній школі завершують ремонт будівлі і благоустрій

Завершують ремонт будівлі та благоустрій території комплексної ДЮСШ.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

У 2018 році виділили понад мільйон гривень на ремонт приміщення та благоустрій прилеглої території комплексної ДЮСШ імені Євгена Кондратовича.

Заступник міського голови Ігор Прокопів наголошує, що сьогодні особлива увага звертається на термомодернізацію, адже необхідно скорочувати витрати на енергоносії. Тому усі роботи виконуються планово. Торік зробили утеплення будівлі, пофарбували фасад. У нинішньому році підрядники займаються цокольною частиною.

Крім того, здійснили додаткове водовідведення, поклали нову плитку на сходах, ведеться благоустрій території, облаштували внутрішній двір.

«Наш заклад було відкрито у 1994 році. Зрозуміло, що приміщення потребує  оновлення, змін. Важливо створити якомога кращі та комфортніші умови для наших дітей, аби їм хотілось сюди приходити і займатись спортом. І сьогодні наша школа набуває нового вигляду, вона стала окрасою цього мікрорайону. Приємно, що нас підтримує місцева влада, адже чимало коштів для цього виділяється з бюджету», – розповідає директор ДЮСШ Олена Клімашевська.






Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024