стрічка

У Павлівській громаді вітали працівників культури

12 Листопада 2018, 14:45
В одній з громад Волині вітали працівників культури 1165
В одній з громад Волині вітали працівників культури

На минулому тижні в актовому залі Павлівського ліцею відбулися урочисті заходи на честь святкування Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

На захід завітали клубні та бібліотечні працівники, аматори і кращі читачі з населених пунктів громади, щоб отримати вітання від керівництва, колег й насолодитися спілкуванням, - інформує офіційний сайт Павлівської ОТГ.

Працівників  культурни прийшли привітати голова Павлівської сільської ради Андрій Сапожник, заступник голови  - начальник гуманітарного відділу Ніна Петренко.

 «Ви присвятили себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу. Саме ви – працівники клубних установ,  бібліотекарі, аматори народного мистецтва, читачі – даруєте людям радість, наповнюєте їхні душі світлими почуттями, навчаєте розуміти прекрасне, любити рідний край, пісню і танець, українське слово  свого народу та мати від цього задоволення» – сказав Андрій Степанович та побажав присутнім щедрих творчих ужинків, натхнення та людської вдячності за нелегку, але таку потрібну людям працю.

Хорошим продовженням стали вітання від Ніни Петренко, яка у своєму виступі подякувала за нелегку творчу працю працівників культури.







За збереження, відродження, популяризацію українського традиційного мистецтва та участь у Восьмому Міжнародному фестивалі українського фольклору «Берегиня» в м. Луцьку диплом вручили Тарасу Фітю та народному аматорському фольклорно-етнографічному колективу «Берегиня» БК с.Жашковичі (керівник Наталія Мельничук). 

За сумлінну працю, активну участь у популяризації української книги та досягнення у інформаційній діяльностікнигозбірні Грамотою відзначено Світлану Савчук – бібліотекаря с.Павлівка, Оксану Патер – бібліотекаря с.Старий  Порицьк.

За багаторічну плідну працю в галузі культури, з нагоди професійного свята Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, Грамотою відзначено Тетяну Кузнець – завідувача клубом с.Самоволя та Марію Шевчук – директора БК с.Риковичі.

За активну участь у  проекті ПУЛЬС «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» та за значні досягнення у підтримці запровадження децентралізації у громадах, високий рівень проведення інформаційних заходів для громад Подяку оголошено колективуПавлівської сільської бібліотеки.

За активну участь у культурно-мистецьких заходах громади та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури і майстрів народного мистецтва Подяку оголошено  Вікторії Чернеті та Тарасу Фітю – учасникам  аматорського мистецтва Павлівщини.

За багаторічну участь у колективах аматорського мистецтва, популяризацію народних обрядів, традицій краю та з нагоди  Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва Подяку оголошено Ганні Міцюк – учаснику аматорського мистецтва БК с.Жашковичі, Галині Шлапак - учаснику аматорського мистецтва клубу с.Трубки, Ігорю Мартиненку – учаснику аматорського мистецтва клубу с.Старосілля, Ларисі Вінцюк – учаснику аматорського мистецтва БК с.Риковичі, Наталії Півницькій - учаснику аматорського мистецтва БК с.Завидів, Василю Панасюку  -учаснику аматорського мистецтва БК с.Старий Порицьк, подружжю Марії та  Леонтію  Савків  - учасникам аматорського мистецтва клубу с.Самоволя.

За любов до книги, активну просвітницьку позицію, примноження культурної спадщини і духовних традицій краю та з нагоди професійного свята Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва подяку оголошено Ніні Вавринюк – кращому читачу бібліотеки  с.Старий Порицьк, Галині Мазурок - кращому читачу бібліотеки с.Жашковичі, Ларисі Біляк - кращому читачу бібліотеки с.Павлівка, Валентині Дорощук - кращому читачу бібліотеки с.Завидів, Ярощук Віталію - кращому читачу бібліотеки с.Топилище, Тетяні Мороз - кращому читачу бібліотеки с.Переславичі, Тамарі Барилюк - кращому читачу бібліотеки с.Трубки.

 А також від імені голови Іваничівської районної ради подяку оголошено Віталію Парфенюку директору БК с.Жашковичі.

Гарний настрій та  музичні вітання подарували  учні Павлівського ліцею. Керівник Олена Бучма, вихованці Іваничівської дитячої музичної школи  Арсен Мельничук та Володимир Конопко учні  Павлівського ліцею. Керівники Віталій Нечай та Степан Мусікевич, Світлана Сидчук та музичний гурт «Фест». 

Читайте також: В одному із сіл Іваничівщини відзначили храмове свято






 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024