стрічка

У Луцьку розшукують людей року

08 Листопада 2018, 12:39
1130

Гловна патріотична подія – Премія «Люди Року-2018. Волинь» відбувадеться 14 грудня у Луцьку.

Захід проводять у рамках загальнонаціональної програми «Люди XXI століття».

Як повідомляють організатори, мета події – відзначити людей, які своєю повсякденною працею допомагають нашій країні повернути мир та економічну стабільність.

Лауреати Премії – це люди, які творять новітню історію Волинської області, працюють на її позитивний імідж та авторитет. Люди творять сучасне і майбутнє нашої області й варті того, щоб їхні досягнення були зразком для інших. Україна повинна знати своїх героїв, відтак відбудеться почесне нагородження волонтерів, громадських діячів та героїв АТО. В цілому на події буде нагородження людей, які зробили вагомий внесок у патріотичне, духовне та економічне життя нашого краю та України.

У рамках заходу традиційно відбудеться благодійна акція «Бог у серцях». Зібрані кошти будуть спрямовані на допомогу обласному притулку для дітей. Варто відзначити, що на головній події року учасники благодійної акції отримають цінні подарунки. До слова, оргкомітет запрошує охочих виступити партнерами Премії «Люди року».

Оргкомітет наголошує, що надати інформацію про себе чи людей, достойних звання «Людини року-2018», може кожен.

Для цього потрібно до 1 грудня заповнити форму заявки, наведену нижче, скопіювати її та надіслати на е-mail: [email protected] або на поштову адресу: м.Луцьк, проcп. Лесі Українки 26/1

Вибір претендентів на перемогу в обласній Премії «Люди року-2018. Волинь» формується двома шляхами: згідно опитувань незалежних експертів та поданих заявок.

Протягом 2018 року оргкомітет Премії проводить соцопитування серед представників експертної галузевої комісії, у складі якої – керівники департаментів різних професійних сфер, науковці, громадські діячі, журналісти, політичні аналітики, відомі не лише на Волині, а й в Україні. Кожен експерт дає відповіді на відкриті питання за професійними напрямками/номінаціями.

ЗАЯВКА НА УЧАСТЬ У ПРЕМІЇ «ЛЮДИ РОКУ-2018. Волинь» (Заповніть поля)

Номінація ________________________________________________________

Прізвище, ім’я, по батькові__________________________________________

Спеціалізація/ підприємство _________________________________________

Позиціонування на ринку/ час роботи__________________________________

Внесок у розвиток економічного, духовного та патріотичного життя Волині й України в цілому______________________________________________________

Адреса, контактний телефон ____________________________________________

Довідки за тел.: Луцьк (0332) 29-75-29, Київ (044) 360-40-25

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024