стрічка

Ковельчанин Morphom записав альбом з молодим співаком LAUD-ом

03 Листопада 2018, 18:29
LAUD  і Роман Черенов 1286
LAUD і Роман Черенов

Музикант та саундпродюсер з Ковеля Роман Черенов під псевдонімом Morphom допомагав з написанням дебютного альбому для молодого співака LAUDа

«Півтора роки тому, нас з Владом познайомив Ігор Тарнопольський. Почалась робота над матеріалом для LAUD. За цей період ми провели сотні годин на студії, та сьогодні - прем'єра альбому! Я маю купу історій з студійного життя, приємно було спостерігати за розвитком Влада в цей період. Дякую Каті Роговій за допомогу в роботі над текстами та всім хто був причетний. Але розслаблятись рано, головне попереду», – зазначив Роман у дописі на своїй сторінці у Фейсбук.

 

Прослухати альбом: 

 

«Музика» – дебютний повноформатний альбом Влада Каращука під псевдонімом LAUD.

До дебютної платівки LAUDа потрапили дев’ять авторських україномовних треків, дві пісні російською мовою та ще одна композиція англійською. Студійна робота над лонг-плеєм «Музика» проходила на студії 8х8, за участі саунд-продюсера та відомого електронного музиканта Романа Черенова (Morphom). Саме він, спільно із LAUDом, виступив автором більшості музики та аранжувань платівки, а над створенням текстів пісень допомагала працювати вокалістка формації INAIA Катерина Рогова.

Впродовж вересня і жовтня артисти публікували спойлери спільної роботи.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024