стрічка

У дитсадку на Волині продавали козу і пригощали солодощами

03 Листопада 2018, 16:02
Маленькі таланти Шацького дитсадка 1550
Маленькі таланти Шацького дитсадка

В Шацькому дошкільному навчальному закладі №1 «Росинка» (завідувачка Людмила Науміч) відбулося свято осені.

У дитсадку всі заходи яскраві, оскільки їх організовують справжні професіонали своєї справи. Не стало винятком і свято осені, яке відбулося в п'ятницю, 2 листопада. Осінні декорації, рум'яні яблука, груші, стиглі овочі, барвисті хризантеми у вазах і неперевершені кондитерські шедеври на столах – в такий зал прийшли маленькі учасники дійства – вихованці груп «Ромашка» і «Капітошка». Допомагали дітворі ведуча заходу, казковий Дідусь, Опудало (виховательки групи «Капітошка» Ганна Гірич і Наталія Цюриць), Бабуся (вихователька групи «Ромашка» Надія Карасюк). Свої ролі на святі чудово виконали і діти, які співали, танцювали, інсценували казку «Коза-Дереза», перевтілювалися в козу, циганку, скомороха, продавців на ринку тощо, так і їхні старші наставники. Бездоганно зіграла роль циганочки маленька Маргарита – зумисне старалася для мами і дідуся, які прийшли на свято її підтримати.

Вихованці двох молодших груп: «Сонечко» і «Казочка» також подарували глядачам свої пісеньки про осінь. Наостанок вихователі вручили кожній групі кошики з солодкою випічкою. Солодощі на свято принесли батьки вихованців груп – учасниць заходу та молодшої групи «Малятко».

Творчі номери свята підготувала музичний керівник дитсадка Антоніна Сакевич, котра вміло і професійно працює з дітьми, виявляє і розвиває їхні таланти.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024