стрічка

Що робили «азовці» у Луцьку в офісі «Батьківщини»

02 Листопада 2018, 17:10
Азовці у волинському осередку «Батьківщини» 1000
Азовці у волинському осередку «Батьківщини»

Активісти «азовського» руху прийшли до офісу волинського осередку партії «Батьківщина», щоб підтримати побратимів з усієї України, які вимагають в політсили публічних вибачень за використання без дозволу в партійній газеті фото ветерану полку «Азову» Олексія Лисенка.

Про це йдеться в повідомленні на сторінці одного з активістів Олександра Дмитрука.

«Сьогодні «Національні дружини» і «Національний корпус» прийшли до офісу Волинської обласної партії «Батьківщина», щоб запитати у керівництва, чому вони використовують фотографії бійців «Азову» у своїх партійних газетах? Першого разу нам не відкрили двері, другого разу ми зайшли тільки коли прибули поліцейські і пан Козюра. Андрій Козюра пообіцяв розібратись і вибачитись якщо він переконається у правдивості наших слів», — повідомив чоловік.

«Хочу нагадати усім політичним партіям: використання імен ветеранів Азову, символіки чи будь-яких інших речей пов‘язаних з Азовським рухом, ми пробачати надалі не будемо. Якщо не вірите і проігноруєте — чекайте на нас в гості теж, та не очікуйте, що ми прийдемо з миром, як сьогодні», — додав він.

Читайте також: «Ні холодно, ні жарко», — Лапін про російські санкції

Про що говорили під час візиту «азовців» на офіс «Батьківщини» дивіться у відео:






 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром