стрічка

Ковель буде співпрацювати з польською Ленчною для розвитку культури і туризму

02 Листопада 2018, 10:49
Ленчна 1691
Ленчна

Ковель і Ленчна у рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020 підготували три спільні проекти.

Про це повідомляють на сайті Ковельської міської ради.

Вони спрямовані на популяризацію історичної спадщини, підтримку культурних традицій, розширення туристичної інфраструктури та зміцнення співпраці між Ковелем та Ленчною.

На реалізацію кожного можна отримати фінансування у розмірі від 20 до 60 тисяч євро. У планах — конференції, виставки, різноманітні імпрези, створення рекламної та презентаційної продукції про міста, інформаційних ресурсів про архітектурні пам’ятки.

Міський голова Олег Кіндер побував в Ленчні і разом з бурмістром Теодором Косярскі підписали документи для представлення проектів на конкурс.

Нещодавно у Польщі відбулись вибори до місцевих органів влади. У Ленчні бурмістр Теодор Косярскі, який перебував на посаді 16 років, уже не балотувався. Проте, перемогу здобула людина з команди — його заступник Лєшек Влодарскі.

Олег Кіндер привітав його з успіхом та подякував пану Теодору за багаторічну співпрацю і висловив сподівання, що усі хороші напрацювання, які є між нашими містами будуть продовжуватись і надалі. 

Читайте також: Ковель підписав міжнародну угоду, яка передбачає реконструкцію стадіону «Локомотив»

 


Коментар