стрічка

Литовезька молодь вчилась, як потрібно розвивати молодіжні центри

24 Жовтня 2018, 20:21
Волинська молодь молодь взяла участь у Всеукраїнському семінарі розвитку молодіжних центрів 1147
Волинська молодь молодь взяла участь у Всеукраїнському семінарі розвитку молодіжних центрів

На минулих вихідних відбувся всеукраїнський семінар Розвиток молодіжних центрів в Україні. Участь у семінарі взяла активна молодь Литовезької ОТГ.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила Vika Slyvka.

Отож на захід були запрошені голова молодіжної ради при Литовезькій сільській раді Владислав Козачук та його заступник Орест Микитюк.

Протягом трьох днів серед мальовничої природи Волині молодь із усієї України (приблизно 60 учасників) дізнавалися, як створити ефективний молодіжний центр (далі - МЦ). У групах визначали варіанти залучення ресурсів для роботи МЦ на локальному, регіональному, всеукраїнському та міжнародному рівнях; розробляли покрокову інструкцію щодо створення та наповнення МЦ.



Кожен з учасників мав можливість поспілкуватися в режимі «живої бібліотеки» з людьми, які успішно працюють з молоддю в своїх Молодіжних центрах. В ролі книг виступали Ярослав Храпский, Захар Ткачук, Максим Ткаченко, Євгенія Ткаченко та Павло Медина.

Учасники заслухали презентації та познайомилися з роботою практикуючих команд Молодіжний центр «Нові крила», Молодіжний ХАБ «Космодром» та Молодіжний центр Дніпра. Дізналися про Асоціацію молодіжних центрів України, яка готова всіма силами сприяти процесу створення молодіжних просторів.

Нагадаємо, віднедавна у Литовезькій об'єднаній територіальній громаді створено Литовезьку молодіжну раду.



 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024