стрічка

У Маневицькому центрі зайнятості презентували нову послугу

24 Жовтня 2018, 11:00
У Маневицькому центрі зайнятості презентували нову послугу 1184
У Маневицькому центрі зайнятості презентували нову послугу

У Маневицькому РЦЗ створили нову послугу, основним завданням якої є пошук і підбір персоналу для роботодавців, при цьому не обмежуючись лише переліком осіб які перебувають на обліку у статусі безробітного у службі зайнятості, а й охопивши коло пошукачів роботи за межами центру зайнятості.

За допомогою рекрутингу створюються окремі електронні бази тих хто шукає роботу і така інформація постійно оновлюється. Активно поповнюється банк резюме та анкет.

Відповідальна особа філії активно працює над тим, щоб наповнити базу потенційних претендентів на вакансії. Це збільшить шанси на успішне укомплектування вакансій та на скорочення термінів підбору персоналу.

Працівникам і роботодавцям потрібно опрацьовувати велику кількість інформаційних ресурсів з рубриками про роботу, аби знайти одне одного. Комусь не вистачає часу, а іншим – вміння. Тому служба зайнятості вирішила взяти цю функцію на себе й допомогти своїм клієнтам якомога швидше зустрітися для прискорення оформлення трудових взаємин.

Фахівець з рекрутингу проводить роботу у двох напрямках:

  • Підбирає персонал на вже заявлені вакансії серед тих шукачів роботи, котрі заповнили анкети в секторі рекрутингу або розмістили резюме на інформаційних сайтах.
  • Шукає вільні вакансії для осіб, що звернулися у пошуках роботи.

Колектив Маневицького РЦЗ рекомендують звернути увагу на цю послугу тим категоріям населення з числа шукачів роботи, які в силу певних умов не можуть набути статусу безробітного та користуватися послугами служби зайнятості у повному обсязі.

  • Студентам, котрі шукають роботу у вільний від навчання час.
  • Особам, котрим виповнилось 35 років, але котрі раніше ніде не працювали.
  • Працюючим особам, які шукають роботу по сумісництву.
  • Жителям сільської місцевості, котрі є членами ОСГ, та не працювали понад півроку.
  • Пенсіонерам, котрі мають бажання продовжити працювати.

Тому, якщо ви, чи хтось інший із ваших знайомих шукаєте роботу – неодмінно завітайте до Маневицької районної філії Волинського обласного центру зайнятості. Адреса: селище Маневичі, вулиця Луцька, 14. Контактний телефон (03376) 2-19-20 та 2-14-60, електронна пошта [email protected].

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024