стрічка

У громадах Іваничівщини розповіли, яка користь від громадських робіт

22 Жовтня 2018, 15:43
В Іваничівських громадах розповіли, яка користь від громадських робіт 816
В Іваничівських громадах розповіли, яка користь від громадських робіт

У січні-жовтні 2018 року Іваничівською районною філією Волинського обласного центру зайнятості укладено 16 договорів про організацію громадських робіт та залучено до їх проведення 39 осіб.

Про це повідомили фахівці районної філії.

Під час громадських робіт безробітні працювали підсобними робітниками на благоустрої територій населених пунктів, кладовищ, придорожніх смуг, роботи по заготівлі дров для одиноких громадян, по догляду та наданню допомоги одиноким особам.

Наразі безробітні залучені до виконання ремонтних робіт в дитячому садочку у селі Заставне (Литовезької ОТГ), впорядковують прилеглу до нього територію. Всі ці роботи мають суспільно корисний характер і відповідають потребам громади.

Фахівці центру зайнятості впевнені, що організація оплачуваних громадських робіт спрацьовує на користь безробітного і стає своєрідним випробувальним терміном на шляху до постійної зайнятості.

Нагадуємо, громадські роботи є видом суспільно корисних оплачуваних робіт в інтересах територіальної громади, які організовуються для додаткового стимулювання мотивації до праці, матеріальної підтримки безробітних та інших категорій осіб і виконуються ними на добровільних засадах. Оплачувані громадські роботи для багатьох безробітних – це реальна можливість відновити трудові і професійні навички, завоювати авторитет і повагу серед співробітників та мати заробіток.



 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024