стрічка

У Іваничах повідомили про збитки після пожежі у колишній лікарні

20 Жовтня 2018, 10:40
Знищено покриття та перекриття на площі 35 м.кв, пошкоджено стіни, - на Волині повідомили про збитки після пожежі 1502
Знищено покриття та перекриття на площі 35 м.кв, пошкоджено стіни, - на Волині повідомили про збитки після пожежі

Керівництво Іваничівського району та рятувальники оглянули приміщення колишньої лікарні, де минулої доби сталася пожежа.

Про це інформують на сторінці Іваничівської РДА у Facebook.

19 жовтня голова районної державної адміністрації Лілія Кревська, працівники Іваничівського РС УДСНС України у Волинській області Анатолій Киричук, Роман Турок та головний спеціаліст з питань цивільного захисту райдержадміністрації Віталій Стаднік виїхали на територію колишньої лікарні, де в ніч з 18 на 19 жовтня 2018 року виникла пожежа в недіючому приміщенні неврологічного та гінекологічного відділення.

Повідомляється, що рішенням Іваничівської селищної ради сьомого скликання від 12 жовтня 2016 року №8/6 приміщення колишньої Іваничівської центральної лікарні надані жителям для переобладнання під житло. 28 листопада 2016 року № 9/27 рішенням селищної ради дано згоду на передачу у власність ОСББ «Садиба-34 «3» приміщення неврологічного та гінекологічного відділення. Голова ОСББ – Кузьмук Іванна Володимирівна.

Інспектор Анатолій Киричук доповів, що о 4 годині ранку черговим караулом 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини була ліквідована пожежа, внаслідок якої знищено покриття та перекриття на площі 35 м.кв та пошкоджено стіни. Постраждалих немає. Причини пожежі встановлюються.

Керівник виконавчої гілки влади у районі Лілія Кревська дала доручення працівникам ДСНС тримати на постійному контролі та вчасно інформувати голову райдержадміністрації про всі пожежі та надзвичайні ситуації в районі.

Нагадаємо, в ніч з 18 на 19 жовтня пожежа знищила будівлю колишньої іваничівської лікарні.

Про це у пабліку Іваничівщина написав ‎Василь Ігнатюк і опублікував світлини з пожежі.





 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024