стрічка

Мережа Район.in.ua випустила подкаст про права журналістів під час війни

03 Травня 2023, 13:15
Подкаст «Невтямки» ПОДКАСТ 3517
Подкаст «Невтямки»

Національна мережа гіперлокальних медіа Район.in.ua до Всесвітнього дня свободи преси випустила подкаст «Невтямки», присвячений темі прав журналістів під час війни. 

В подкасті «Невтямки» не бавляться в гру «просто про складне», а препарують проблему цікаво й претензійно з гаслом: «Коли годі зрозуміти – запитуй».

Перший сезон подкасту присвячений темі прав журналістів під час війни. 

В епізодах ви почуєте про досвід виживання в окупації, коли варто зачекати зі спростуванням фейку, а коли промовчати про деталі, якими так кортить поділитися. 

Про доступ до інформації в умовах воєнного стану, як змусити поліцію прийняти заяву про порушення прав журналістів і перемогти нардепа в суді.

Що насправді криється за тим, як учасники ОСББ зачинили й цькували репортерку в підвалі. 

Як налагодити збір даних про ушкодження, втрати та виявити маніпуляції на відбудові України.

Наші співрозмовники: Євгенія Вірлич, Михайло Новицький, Євген Лісічкін, Олександр Смаглюк, Руслан Мороз, Олександр Тартачний, Юрій Горбач, Олексій Гадзінський.

Авторка подкасту: Ярослава Савош-Давидова

Слухайте подкасти за посиланням.

 

***

Серію подкастів підготували в межах проєкту IWPR «Голоси України» за підтримки ЮНЕСКО. Редакція несе відповідальність за вибір і представлення фактів, що містяться в цьому матеріалі, і за висловлені в ньому погляди, які не означають висловлення будь-якої думки з боку ЮНЕСКО й не зобов’язують організацію.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024