стрічка

«Ця подія є свідченням сили і потужної боротьби на інформаційному фронті», – посол Європейського Союзу Матті Маасікас про West Media Forum 2022

01 Грудня 2022, 16:25
посол Європейського Союзу в Україні Матті Маасікас 11778
посол Європейського Союзу в Україні Матті Маасікас

У Луцьку 18-19 листопада відбувся сьомий міжнародний West Media Forum. Захід пройшов під гаслом Amore, more, ore, re – любов, характер, слова, дії. Організувала форум команда медіахолдингу CID Media Group завдяки фінансуванню Європейського Союзу та підтримці численних партнерів і спонсорів.

З вітальним словом до учасників форуму звернувся посол Європейського Союзу в Україні Матті Маасікас, запевнивши, що ЄС і надалі буде підтримувати Україну на шляху до Перемоги.

«Вітаю, друзі, з організацією West Media Forum попри все. Вітаю усіх, хто зміг приїхати за будь-яких обставин.

Ця подія є свідченням вашої сили і потужної боротьби на інформаційному фронті.

Повномасштабна війна триває вже понад вісім місяців, увесь цей час ви бороните інформаційний фронт України. Ви відбиваєте наступ на правду, свободу і демократичні цінності.

Я думаю, ви краще за мене знаєте, що таке ціна свободи, ціна слова. Мені не треба зайвий раз нагадувати, що це надважливо. Ви ті, хто нагадує про сенс, надихає, дає енергію і зміцнює дух. Ви також армія України. Сьогодні журналісти – це велика і потужна сила, яка боронить кордони України від брехні і пропаганди. На вас – особлива відповідальність, ви –  четверта влада, яка захищає кордони демократії всередині країни та за її межами...

... Європейський Союз підтримує медіа в Україні, бо ви – це сила, якої немає в Росії», – зауважив Матті Маасікас.

Переглянути всю вітальну промову посла Європейського Союзу запрошуємо тут:

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024