стрічка

Шпигун — це шпигун

18 Вересня 2022, 15:18
Шпигун БЛОГ 3462
Шпигун

У Луцьку недавно висунуто звинувачення чоловікові за виправдання російської агресії, заклики до співпраці з окупантами і таке інше.

В одному з матеріалів назвали ім'я та прізвище цього чоловіка. І воно співпало з іменем-прізвищем одного колеги з моєї першої постійної роботи. Виявилося, таки він.

Чоловік був вихідцем з КДБ, непримітним чоловіком невисокого зросту і займався якимись навколо господарськими функціями. Більш поінформовані колеги розповідали, що був він спеціалістом з несанкціонованих проникнень у приміщення, встановлення прослушки, мав звання майора. 

Колись він в моїй присутності за секунд 30 відкрив дверний замок без ключа. Начальниця моя похолола, коли прийшла, а ми в кабінеті. Вона ж бо ввечері залишила в сейфі велику суму коштів, тому кабінет закрила і ключ забрала. 

А ще колись цей чоловік чомусь обходив усі кабінети установи і ретельно витирав телефонні апарати шматкою ніби стираючи сліди. Бачив його кілька років по тому, їздив старим ровером, не мав зубів, бурчав на владу. 

Цікаво, чи не цей колега втрапив у поле зору органів. Хоча,я  мало уявляю, що він активно публічно висловлюється. Він був небагатослівним.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром