стрічка

Світязькі пончики та екопакування

24 Травня 2021, 12:00
1167
Факт:
Погодьтесь, фірмовою солодкою здобою краю Шацьких озер є пончики з різною начинкою, апетитно притрушеною цукровою пудрою, які люблять і діти, і дорослі.
І це класно, що в нашій місцевості Шацький Край є крафтова продукція, впізнаваний смаколик — пончик, рецепт якого бережно цінує кожна пончистка!
Але!
Якщо уявити, що кожна пончистка краю в середньому продасть 100 пончиків, це виходять тисячі за сезон, що подаються туристам у поліетиленових кульках.
За спостереженнями, найбільше сміття - це саме ці кульки з-під пончиків та недопалки. Про недопалки рішення теж є, але це згодом (місцева жителька порадила цікаву ідею також щодо цього).
Сьогодні в місцевій кав’ярні Шацька помітила ідеальне рішення, що стало жвавою темою нашого ранкового обговорення у «Відділі туризму та промоцій»
Було б цікаво, якби продаж «фірмових» смачнющих пончиків був у таких крафтових формочках або пакетиках, конусах (фантазія)
У майбутньому, можна було б додати ще нанесення логотипу, айдентики краю.
З маленьких змін починаються свідомі рішення.
Але ми розуміємо й те, що однієї ідеї замало і є багато «але» та завдання донести «для чого, чому, і яка ціль цього всього».
 
 
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром