стрічка
Тетяна Басалик Автор(ка)

Публікації автора

24 Січня 2023, 16:08
Пріоритетним трендом в гастрономічному світі у 2023 році залишиться максимальна «клієнтоорієнтованість», а саме будь-якими способами задовольняти потреби потенційних покупців та замовників.
24 Липня 2021, 12:00
Кордон-блю – саме так називається ця страва. Сьогодні вона стала надбанням світової кулінарії, нехай звучить трохи пафосно, але це саме так. Найбільша школа кулінарії в світі має таку ж назву.
04 Липня 2021, 14:03
Звідки береться неперевершений смак і чому ці делікатеси переходять у розряд таких, що «не псуються»? Про це у блозі на сайті «Нашого Краю» розповідає Тетяна Басалик, технологиня мереж «Наш Край» та SPAR
25 Червня 2021, 14:05
Здавалося би, усе, що можна, уже приготували і випробували, але кулінарія продовжує розвиватися. На зміну стилю ф’южн у «високу кулінарію» приходить молекулярна кухня, яка змінює консистенцію і форму продуктів до невпізнання.
02/02/2023 Четвер
02.02.2023