стрічка
Тетяна Басалик Тетяна Басалик Автор(ка)

Публікації автора

12 Лютого 2024, 10:30
Дедалі частіше на столах українців починають з’являтися традиційні страви інших народів. Але якщо говорити про найпопулярнішу іноземну кухню, на думку одразу ж спадає паназіатська їжа.
29 Вересня 2023, 15:11
Вакууматор – один з тих пристроїв, про цінність якого багато хто не підозрює. Але як тільки він з'являється, стає складно зрозуміти, як без нього можна було працювати раніше.
07 Липня 2023, 16:10
Коли мова про сучасну професійну кухню, неможливо пройти повз такого теплового обладнання як пароконвектомат.
04 Червня 2023, 17:06
Салати ми вважаємо додатковою їжею, вони урізноманітнюють і доповнюють наш раціон. І те, що вони є низькокалорійною їжею, яка покращує травлення, а відтак сприяє обміну речовин, робить салати важливою складовою здорового і правильного харчування.
30 Квітня 2023, 18:00
Один з найприємніших ароматів весни – запах смаженого м’яса на грилі. Але насолоджуватися грилем можна не лише в весняно-літній сезон.
07 Квітня 2023, 18:00
Хто з нас не смакував магазинними пельменями чи варениками після виснажливого робочого дня? Треба сказати, напівфабрикати були винайдені з найкращих спонукань: в епоху бурхливого зростання виробництва
26 Березня 2023, 17:10
Бізнес кулінарії швидко зростає за останні кілька років і забезпечує відповідно приріст товарообігу. Експерти прогнозують, що і на наступні роки готові страви становитимуть значну частину обороту, але з правильною концепцією, свіжістю та якістю страв.
24 Січня 2023, 16:08
Пріоритетним трендом в гастрономічному світі у 2023 році залишиться максимальна «клієнтоорієнтованість», а саме будь-якими способами задовольняти потреби потенційних покупців та замовників.
24 Липня 2021, 12:00
Кордон-блю – саме так називається ця страва. Сьогодні вона стала надбанням світової кулінарії, нехай звучить трохи пафосно, але це саме так. Найбільша школа кулінарії в світі має таку ж назву.
04 Липня 2021, 14:03
Звідки береться неперевершений смак і чому ці делікатеси переходять у розряд таких, що «не псуються»? Про це у блозі на сайті «Нашого Краю» розповідає Тетяна Басалик, технологиня мереж «Наш Край» та SPAR
25 Червня 2021, 14:05
Здавалося би, усе, що можна, уже приготували і випробували, але кулінарія продовжує розвиватися. На зміну стилю ф’южн у «високу кулінарію» приходить молекулярна кухня, яка змінює консистенцію і форму продуктів до невпізнання.
24/04/2024 Середа
24.04.2024