стрічка

Архів новин за 09 Серпня 2021

20:08
Волинським громадам з обласного фонду охорони навколишнього середовища перерахували 5,7 мільйона гривень на природоохоронні заходи.
19:08
Державне підприємство «Володимир-Волинське лісомисливське господарство» продовжує підвищувати рівень пожежної безпеки у лісах.
19:08
У кількаденних фестивалів є одна особливість: на них стираються часові рамки.
19:08
На Рівненщині гвардійці виявили заборонені речовини.
18:08
Товариство «Транс-Н» на відкритому аукціоні приватизувало об’єкт незавершеного будівництва – комплекс дорожнього сервісу, що у Рівному.
18:08
У Сарненській лікарні в спекотний місяць літа народилося порівну хлопчиків та дівчаток.
17:08
Відомий український співак Арсен Мірзоян організував пікнік для вихованців Притулку для дітей служби у справах дітей Волинської облдержадміністрації, що знаходиться у Рожищі.
17:08
Днями на базі Ківерцівського районного суду відбулися навчання структурних підрозділів Служби судової охорони двох областей за участю співробітників Територіального управління Служби судової охорони Волині
17:08
На Рівненщині триває збір ранніх зернових і зернобобових культур
16:08
Компанія, яка днями запустила у Луцьку сервіс оренди електросамокатів, змушена поки забрати транспортні засоби з вулиць міста.
16:08
На «Бандерштаті» виступив Микола Давидюк – політолог, автор книг «Як працює путінська пропаганда» та «Як зробити Україну успішною».
16:08
У селі Задиби Ковельського району відбувся районний фестиваль громад «Живи та міцній, Україно, під прапором неба й родючих ланів».
15:08
Інцидент стався на пункті пропуску Дяково, що на українсько-румунському кордоні
15:08
Працівники відділення поліції №1 (м. Рівне) Рівненського районного управління поліції встановлюють місце перебування Наталії Ананіївни Самолюк, 05.12.1977 року народження.
15:08
У Ковелі двоє чоловіків напали на чоловіка у дворі будинку, спричинили тілесні ушкодження та викрали мобільний телефон і пів тисячі гривень.
14:08
Піротехніки ДСНС області знищили два боєприпаси часів Другої світової війни, які виявили на березі річки в місті Костопіль.
14:08
Чи не найбільше люду зібрала гутіркова сцена фесту «Бандерштат», коли на ній виступав відомий український письменник Сергій Жадан.
14:08
Будинок Косачів закрили на проведення ремонтно-реставраційних робіт.
13:08
У Горохові 8 серпня відбувся фізкультурно-оздоровчий фестиваль «Повір у себе» серед людей з інвалідністю