стрічка

Архів новин за 03 Серпня 2020

21:08
Співак зі Старої Вижівки Ярослав Карпук здобув «золото» та «срібло» на міжнародному конкурсі талантів.
17:08
Пляжі Шацьких озер – улюблене місце літнього відпочинку у Волинській області
17:08
Сума заборгованості населення за газ та послуги теплопостачання вже перевищує 114 мільярдів гривень.
17:08
У луцькій Бізнес-академії PMBA відбудеться вебінар «Мiжнародний стандарт кадрового менеджменту як інструмент у підборі й формуванні команди».
16:08
У селищі Ратне заклади дошкільної освіти відновили свою роботу
16:08
Мережа Район.in.ua покрила інформаційними виданнями всю Рівненську область.
16:08
Рожищенська районна філія Волинського обласного центру зайнятості активно долучилася до виконання закону по наданню допомоги по частковому безробіттю для тих роботодавців та ФОПів, які зупинили чи частково скоротили свою діяльність в період карантину.
16:08
В амбулаторії села Пульмо зроблять капітальний ремонт
15:08
В обласному центрі Волині відбудуться національні змагання з легкої атлетики.
15:08
У день пам’яті Лесі Українки у Ковелі біля монумента поетесі звучали аудіозаписи її творів.
15:08
Другий відділ державної виконавчої служби Луцька Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції  в липні цього року стягнули заборгованість з аліментних платежів на утримання неповнолітньої дитини та штраф у розмірі 143,9 тисяч гривень
14:08
Поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення у Волинській області Т-03-08 Любомль–Дубечне–Здомишель–Ратне–Камінь-Каширський–Любешів–Р-14 мають завершити до кінця 2020 року.
14:08
Відповідно до рішень комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, у зв’язку з посиленням карантинних заходів, спричинених пандемією коронавірусу, зазнає тимчасових змін розклад руху приміських поїздів, що курсують у сполученні з Тернополем та Луцьком
14:08
3 серпня світ відзначає День кавуна й День поцілунків з дзеркалом. А SPAR кафе після бурхливо-гарячих вихідних на перше пропонує борщик з квашеної капусти.
14:08
В інформаційному просторі Рівненщини з’являться новий сайт – Район.Вараш.
13:08
Попри те, що Луцьк належить до «червоної зони», в місті не посилюватимуть карантин.
13:08
У Кузнецовського міському суді розглядали справу, що надійшла від управління Нацполіції, щодо водія автомобіля Skoda Superb. 
13:08
Депутати Луцької міської ради звернулися до президента України, до Верховної ради України з проханням виключити Луцьк зі списку міст, які увійшли до «червоної зони».
13:08
У школі імені Героя України Андрія Снітка відбувається реалізація екологічного проєкту «Свідомі діти-крок в майбутнє», який став можливий за підтримки Британської Ради в Україні та оголошеного гранту Активні Громадяни ActiveCitizensUkraine соціальних ініціатив, де маневичани отримали перемогу
12:08
Суддя Любомльського районного суду розглянув направлений Любомльським відділом поліції протокол про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка за сімецне насильство.
18/04/2024 Четвер
18.04.2024