стрічка

Архів новин за 26 Червня 2020

20:06
Тиждень тому обранець працював у Володимирі-Волинському. Цього разу, завжди публічний, політик вирішив сховатися від допитливих поглядів виборців, що чекають на покращення їхнього життя, через прийняття відповідних законів, які б підвищували заробітні плати, пенсії, соціальний та медичний захист, зменшували комунальні платежі, створювали робочі місця
17:06
В обласному центрі підприємці часто допускають порушення і зводять магазини, кафе та інші об’єкти з порушеннями, без дозволів відповідних організацій –  на газопроводах високого, середнього та низького тиску.
17:06
Інформацію про хворобу підтвердив сам Андрій Тлумак.
17:06
На Волині встановили новий графік роботи літніх терас
17:06
Черговий сучасний спортивний майданчик збудували у Рівному.
16:06
Волинський обласний лабораторний центр серед лідерів за кількістю тестувань на COVID-19
16:06
Рівненська обласна комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуації дозволила відновлення залізничних перевезень.
16:06
Зведений загін підрозділів Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Волинській області працює над виконанням завдань з подолання наслідків підтоплення населених пунктів та територій у Карпатському регіоні та надання допомоги потерпілим.
15:06
Працівники Служби безпеки України затримали учасників угруповання, які тероризували місцевих жителів і легальний бізнес.
15:06
На Дубенщині відкрили кримінальне провадження через муляж гранати на воротах голови ОТГ.
15:06
Попри карантинні перестороги та невтішну статистику хворих на коронавірус відпочинковий сезон на Світязі потроху набирає обертів
14:06
У Володимирі-Волинському працівники Держпродспоживслужби та поліція перевіряли чи дотримуються протиепідемічних вимог у кафе, магазинах та навчальних закладах.
14:06
За минулу добу від ускладнень коронавірусу на Волині померли двоє людей
14:06
З початку року громадяни - власники нерухомого майна на Волині сплатили до місцевих бюджетів 10,7  мільйона гривень податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.
13:06
За добу поліцейські Волині виявили понад дві тисячі рослин незаконного посіву маку та конопель.
13:06
Суддя Турійського районного суду Галина Хвіц розглянула матеріали, які надійшли від Турійського відділення поліції, про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, якого затримали п'яним за кермом.
12:06
На Волині судитимуть громадянина Білорусі, який перевозив контрафактні цигарки.
12:06
Дітей шукали рятувальники, поліцейські та нацгвардійці.
11:06
У селі Заріччя, Володимир-Волинського району, 25 червня сталася пожежа.
11:06
Суддя Рожищенського районного суду Іван Сіліч розглянув матеріали, які надійшли від Рожищенського відділення поліції, про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, якого затримали п'яним за кермом.
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024