стрічка

Архів новин за 20 Квітня 2020

21:04
На сході України, загинув лейтенант Андрій Шинкарук, випускник Національної академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного.
17:04
Просять фінансово підтримати родину з Грабова, у якої напередодні Великодня згорів будинок. 
17:04
У Ковелі відзначили Великдень із порушенням карантинних норм
17:04
Дубенчанину, який помер у Рівному на Великдень, не робили прл-тест він помер від онкології.
16:04
Це допомагає шукати власників кота чи собаки, або ж чітко знати, куди випускати тварин після відповідних медичних процедур.
16:04
Суддя Рожищенського районного суду Іван Сіліч розглянув матеріали, які надійшли від Рожищенського відділення поліції про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка за неналежне виконання батьківських обов'язків.
16:04
Ківерцівське відділення екстренної медичної допомоги отримало допомогу від волонтерів.
15:04
Відбулися відкриті торги для пошуку підрядника з ремонту дороги у селі Коцюри.
15:04
Суддя Горохівського районного суду Галина Адамчук розглянула матеріали справи, які надійшли від Горохівського районного відділу державної виконавчої служби Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (місто Львів) про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, який заборгував значну суму аліментів.
14:04
На території Волинської області, а саме в Рожищенському районі виявили регульований шкідливий організм – американський білий метелик
14:04
У Ківерцях чоловік повідомив соціальну службу, що його співмешканка, залишила двох малолітніх дітей та протягом доби не з’являється додому.
14:04
Дорожньо-транспортна пригода з потерпілими трапилася на вулиці Мельничній у Луцьку.
13:04
Народний депутат України Андрій Парубій передав допомогу для Ковельського міськрайонного територіального медичного об’єднання.
13:04
У Шацькому районі великодні кошики почали освячувати в суботу, 18 квітня, напередодні Христового Воскресіння.
13:04
Суддя Камінь-Каширського районного суду Борис Гамула розглянув справу про адміністративне правопорушення, яка надійшла від Камінь-Каширського відділу поліції про притягнення до адміністративної відповідальності учителя загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів села Раків Ліс, інваліда війни ІІІ групи, якого затримали п'яним за кермом.
12:04
На Великдень у Свято-Успенському соборі у Володимирі-Волинському причащали прихожан з однієї ложки.
12:04
50 годин громадських робіт повинен відпрацювати чоловік, який облаяв працівників Вовковиївської сільської ради та вчинив насильство у родині – таке покарання йому призначив Демидівський районний суд Рівненської області. 
11:04
На Любомльщині продовжують виникати пожежі, призвідники яких в більшості випадків є самі ж люди.
11:04
За даними Волинського обласного лабораторного центру станом на 10.00 20 квітня в області зареєстровано 158 випадків COVID-19, які підтверджені лабораторно методом ПЛР.
11:04
В Сарнах під пожежі у складському приміщенні рятувальники винесли три кисневих балони та не допустили знищення вогнем поруч розташованого магазину.
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024