стрічка

Архів новин за 28 Березня 2020

19:03
Департамент культури Луцької міськради розпочав цикл коротких розповідей з історії та культури Луцька. У першій підбірці зібрали десять історій про Луцькі шпиталі, хвороби та медицину минулого.
19:03
Учениця Шацької дитячої музичної школи Аріадна Матвіїшин виконала на конкурсній сцені два твори на сопілці і стала переможницею у своїй віковій категорії
19:03
Головна лікарка Луцької міської клінічної лікарні Лариса Духневич підтвердила, що захворіла на коронавірус, і пояснила, як це сталося.
18:03
​​​​​​​Озеро Серех є одним із найменших на Старовижівщині
18:03
У районі тривають роботи на трьох об’єктах, де надаватимуть послуги амбулаторії загальної практики – сімейної медицини
17:03
У Нововолинську ліквідували дефіцит захисних масок. Їх можна придбати у магазині «Явір» на вулиці Героїв АТО, 2а навпроти центрального ринку.
17:03
Волинські журналісти перевірили, чи дотримуються карантинного режиму у віддалених селах Ратнівщини
16:03
Біля міста Берестечко зі сторони Горохова діє карантинний пост.
16:03
Прямуючи з Республіки Польща в Україну через митний пост «Ягодин» водій рейсового автобуса, сполученням «Вроцлав-Черкаси», не задекларував за встановленою формою 201 штуку шкурок норки, загальною вартістю 95,6 тисяч гривень. Шкури знаходились в багажному відділенні автобуса серед особистих сумок пасажирів і були виявлені під час митного контролю.
16:03
У четвертому випуску проєкту «Холостяк» 10 сезон вирували справжні пристрасті
15:03
Попри обмеження у робочому процесі Рожищенського районного військового комісаріату через карантинні заходи, які проводяться в Україні, працівники військового комісаріату провели облаштування прилеглої території.
15:03
У міській раді створили міжфракційне депутатське об’єднання.
15:03
Рожищенський відділ Маневицької місцевої прокуратури скерував до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення волинським підприємцем підроблення офіційних документів та пособництва у зловживанні директором одного з підприємств області повноваженнями, що завдало істотної шкоди державним інтересам.
14:03
Ківерцівський відділ Маневицької місцевої прокуратури затвердив і скерував до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення 59-річним мешканцем міста Ківерці закінченого замаху на вбивство батька.
14:03
На Волині рівненські рятувальники спільно з колегами із чотирьох областей долучилися до надання допомоги громадянам для повернення їх на Україну
14:03
З 20 лютого по 20 березня кожен громадянин міг здати в органи рибоохорони будь-які заборонені знаряддя, уникнувши при цьому адміністративної відповідальності.
13:03
У Свято-Вознесенський храм міста Горохова можна подати онлайн-записки за здоров’я та упокій, а також зробити пожертву віддалено.
13:03
У Ковелі підприємців, які орендують міське майно, на час карантину звільнять від плати за оренду.
13:03
Станом на 25 березня на закупівлю обладнання для комунального підприємства «Маневицька центральна районна лікарня» виділили з різних бюджетів (сільських, селищних, ОТГ, районного) коштів понад 4 мільйони гривень, в тому числі на боротьбу з коронавірусом понад 1 мільйон
12:03
Дівчина загиблого військового з Луцька Ярина Чорногуз вже більше двох тижнів протестує під Офісом Президента.
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024