стрічка

Архів новин за 24 Березня 2020

19:03
Луцькій міській клінічній лікарні та пологовому будинку направлять понад мільйон гривень на придбання дезінфікуючих засобів.
19:03
Уродженець Ковеля, спортивний тренер українських зірок Андрій Хомицький показав, які вправи можна робити вдома під час карантину.
19:03
Президент Володимир Зеленський призначив голів районних адміністрацій у Горохівському, Ківерцівському і Любомльському районах.
18:03
Рятувальники опублікували відео про карантин у Рівному
18:03
Щоб споживачам газу не довелось виходити з дому в ці складні для всіх нас часи, в АТ «Волиньгаз» екстрено розробили експрес-доступ до онлайн сервісів на 104.ua.
18:03
У Володимир-Волинський центр первинної медичної допомоги доставили 75 тестів для виявлення захворювань на вірусну інфекцію
18:03
Інспектори рибоохоронного патруля провели рейд на озері Люцимер
17:03
Нововолинська міська лікарня отримала ще один апарат штучної вентиляції легень.
17:03
Вулицями села провезли Бучинську ікону Божої Матері й освятили від епідемї
17:03
24 березня близько 14:30 виникла пожежа посуші та чагарників на площі 1,5 гектари поблизу міста Любомль. На місце події виїхали рятувальники 10 ДПРЧ Любомль.
17:03
Волинська митниця Держмитслужби прозвітувала за перші 100 днів роботи Нової митниці.
16:03
Медики Любомльської лікарні звернулися до усіх жителів району, небайдужих людей допомогти придбати в лікарню новий сучасний апарат.
16:03
Розпочав роботу тимчасовий оперативний центр для організації допомоги пільговим категоріям громадян – мешканцям Луцької об'єднаної територіальної громади
16:03
Понад рік тому у компанії «Богдан Моторс» у стислі терміни створили електромашину ERCV27 для данської компанії Banke Electromotive відповідно до високих європейських стандартів.
16:03
В Луцькій міській раді виділили мільйон гривень на здійснення невідкладних заходів із запобігання виникненню надзвичайної ситуації природного характеру.
15:03
Відповідно потреба у перерахунку коштів для закупівлі апарату ШВЛ через благодійний фонд «Успішна людина» відпала. Кошти з фонду, які раніше перераховувались на закупівлю апарату ШВЛ, будуть перераховані на рахунок Любомльської лікарні.
15:03
На Рівненщину прийшли медичні засоби та тести двох видів з Китаю
15:03
Знане в Україні приватне підприємство «Аватон» запустило пошиття захисних масок.
14:03
Показали, як у Луцьку проводять дезінфекцію під'їздів у будинках
14:03
Ківерцівський відділ Маневицької місцевої прокуратури затвердив та скерував до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про заволодіння начальником відділення поштового зв’язку Жидичин Волинської дирекції АТ «Укрпошта» чужим майном шляхом зловживання службовим становищем.