стрічка

Архів новин за 01 Березня 2020

22:03
Уродженка Ковеля Тамара Балюк, яка нині проживає в Одесі, пройшла відбір до музичного шоу «Голос» на телеканалі «1+1».
17:03
Ресторація «Брама у світ смаків» запрошує відсвяткувати 8 березня
17:03
У Луцьку патрульні затримали двох підлітків, які робили сховки наркотиків
17:03
На позачерговому засіданні п’ятнадцятої сесії Старовижівської селищної ради, депутати розв'язали питання про ліквідацію Старовижівського районного будинку культури, Центральної районної бібліотеки та Районної бібліотеки для дітей
16:03
До 149-річниці від дня народження Лесі Українки «Книга-мандрівка. Україна» опублікував епізод з біографією письменниці.
16:03
Луцька журналістка Ірина Костюк продовжує знімати свої відеоблоги «Що й за скільки у Там Тамі».
16:03
Поблизу села Лисняки відбулося загоряння сухої трави та чагарників на площі два гектари.
15:03
У Горохівській ЦРЛ відбулася підсумкова нарада, на якій лікарі медзакладів Горохівщини звітували про роботу, виконану минулоріч, і запланували її на 2020 рік.
15:03
У пункті пропуску «Доманове» правоохоронці запобігли черговій спробі незаконного ввезення підакцизних товарів на митну територію України
14:03
Рішенням Правління Асоціації міст України новими її членами визнали Маневицьку та Цуманську селищні ради
14:03
Ексголовний лікар Ковельського МТМО та колишній депутат Ковельської районної ради, а на зараз очільник Львівської Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги Олег Самчук увійшов до складу тимчасової робочої групи з питань реформування системи охорони здоров’я, яку створив Президент України Володимир Зеленський.
13:03
Комунальний заклад «Старовижівський центр дитячої та юнацької творчості» визнали найкращим за рівнем охоплення позашкільною освітою серед ОТГ Волині
13:03
У Рівному представили інвестиційні пріоритети Стратегії розвитку Рівненської області на період до 2027 року.  
12:03
Суддя Камінь-Каширського районного суду Олеся Антонюк розглянула справу про адміністративне правопорушення, що надійшла від Камінь-Каширського відділу поліції щодо чоловіка, який збив велосипедистку з дитиною.
12:03
Укравтодор презентував інтерактивну мапу доріг України  Її основним завданням є надання актуальної та достовірної інформації про ключові логістичні артерії України — дороги державного значення.
11:03
На участь в ЗНО зареєструвалось 76 педагогів з усієї області.
11:03
Бухгалтерці, голові жіночої ради Ратнівщини, члену обласної жіночої ради громадської організації «Ратнівський районний осередок BOO ВОІ СОІУ» Майї Філь терміново потрібне оперативне втручання
10:03
Суддя Рожищенського районного суду Іван Сіліч розглянув матеріали, які надійшли від Рожищенського відділення поліції про притягнення до адміністративної відповідальності водія приватного підприємства «Варшава».
10:03
У Києві поліція затримала чоловіка, який обікрав церкву на Турійщині.
09:03
У суботній ранок до Свято-Троїцького храму села Лобачівка, що на Горохівщині, ішли-їхали прихожани місцевого храму та гості села, аби разом помолитися та відсвяткувати рік у єднанні з Православною церквою України.
24/04/2024 Середа
24.04.2024