стрічка

Архів новин за 26 Вересня 2019

20:09
Першими сімейними радниками у Луцьку стали правник Віктор Вальчук та адвокатка Євгенія Коваленко.
19:09
Засновник луцького театру вогню «Ейфорія» Андрій Мошковський розповість, як знайшов себе в жанрі вогняного перфомансу і перетворив хобі прибуток
19:09
У зв’язку із вкладанням верхнього шару дорожнього покриття 27-28 вересня зупинять рух транспорту на перехресті вулиць Карпенка-Карого – Ківерцівської у Луцьку.
18:09
На посаду голови Волинської обласної державної адміністрації претендує три особи
18:09
Борщ з пампушками, картопля по-домашньому, риба під овочами, котлети, овочеві салати, фрукти, соки, узвар – ці та інші страви щодня їдять військовослужбовці у військовій частині 1141 Нацгвардії
18:09
Відповідно до указу Президента України ще четверо лучанок отримали почесне звання України «Мати-героїня».
18:09
Протягом двох років у Шацькому районі триватиме реалізація європроекту з каналізування трьох населених пунктів навколо озера Світязь
17:09
У Луцьку відкрили першу екологічно безпечну котельню на твердому паливі. Вона обслуговуватиме будинки мікрорайону ЛПЗ.
17:09
Після нетривалої важкої хвороби перестало помер завідувач відділення ортопедії, травматології та артрології Волинської обласної клінічної лікарні Михайло Аршулік.Після нетривалої важкої хвороби перестало помер завідувач відділення ортопедії, травматології та артрології Волинської обласної клінічної лікарні Михайло Аршулік.Після нетривалої важкої хвороби перестало помер завідувач відділення ортопедії, травматології та артрології Волинської обласної клі...
17:09
У Луцьку протягом трьох днів професіонали навчать усіх бажаючих бути гарними, тримати форму та обрати власний стиль, а покази від кращих магазинів дозволять модницям та модникам міста бути в тренді та обирати лише актуальні фасони та кольори.
17:09
Ківерцівський відділ Маневицької місцевої прокуратури затвердив і скерував до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення трьома мешканцями Ківерцівщини незаконної порубки дерева на території Ківерцівського лісництва Державного підприємства «Ківерцівське лісове господарство».
16:09
Для медзакладів Любешівщини, які нині реконструюються, вже придбали обладнання, меблі та автомобіль
16:09
На кордоні з Польщею в потязі прикордонники знайшли контрабанду сигарет.
16:09
У жовтні у Музеї Корсаків відбудеться чимало мистецьких заходів.
16:09
У Луцьку в гіпермаркеті «Там-Там. Сімейні традиції» протягом двох днів проходитиме дегустація солодкої продукції від ТМ «БКК»
15:09
У Луцьку онкохвору жінку нібито через хворобу відмовилися постригти майстри у салоні краси «Афродита». Натомість у закладі кажуть, що насправді причина була у тому, що недосвідчені майстри були не впевнені, чи зможуть якісно обслужити клієнтку.
15:09
Вже у жовтні у Нововолинську можуть увімкнути опалення. Проте, через величезні мільйонні борги населення, опалювальний сезон в місті може так і не розпочатись.
15:09
На Волині митники вимагали з кожного водія хабар за безперешкодне провезення через кордон товарів народного вжитку.
15:09
Прокуратура на Волині наполягає на поверненні громаді села Переспа Рожищенського району самовільно зайнятої підприємством земельної ділянки вартістю 2 мільйони гривень.
15:09
У Волинському військкоматі розпочали підготовку до осіннього призову на строкову службу, що стартує з 1 жовтня. Спеціалісти військово-лікарської комісії оглядають призовників.
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024