стрічка

Архів новин за 02 Вересня 2019

20:09
Ймовірними причинами пожежі стали коротке замикання морозильної камери та необережне поводження з вогнем невстановленою особою.
20:09
Казкові краєвиди сфотографували у селі Топільне Рожищенського району.
19:09
П'ять медалей вибороли українські боксерки на чемпіонаті Європи. 
19:09
Втретє в Луцьку відбувся Відкритий кубок України, що також є одним з відбіркових етапів до Національної збірної України зі середньовічного бою.
18:09
У школах Ратнівського району відзначили День знань
18:09
Учасника антитеростичноїї операції та бойових дій з Прилуцького, батька п'яти дітей, судили за самовільне залишення військової частини А0959, що у Луцьку.
18:09
У Володимир-Волинському педагогічному коледжі ім. А.Ю.Кримського відбулося свято Першого дзвоника. 
17:09
Для школярів Острога провели святкові лінійки.
17:09
День знань у опорному закладі «НВК ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія смт Шацьк» завжди проходив яскраво та насичено
17:09
В освітніх закладах Любешівщини відбулись урочистості у зв’язку з початком нового навчального року
17:09
Відбувся розіграш путівки в Європу серед іменинників від «Адреналін Сіті».
16:09
Нещодавно представники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради провели Всеукраїнські заходи для дітей у літній канікулярний період «Олімпійське літо» у селі Хрінники Демидівського району.
16:09
У Луцьку на проспекті Соборності патрульні зупинили автомобіль Skoda, водій якого міг бути причетним до ряду крадіжок
16:09
Новий власник старої котельні, яка знаходиться на території колишнього військового госпіталю, планує збудувати на її місці житловий будинок.
15:09
На кладовищі у селі Гаразджа перепоховають останки військовослужбовця Олександра Білоуса
15:09
Третину території нашої області займають ліси, аби їх вберегти при надзвичайній пожежній небезпеці, в обласному управлінні лісового та мисливського господарства напрацювали ефективну систему захисту – встановили камери відеоспостереження.
15:09
Важливий акцент зробили, зокрема, на власній кулінарії. Оновили м’ясний відділ, де пропонують широкий вибір свіжого охолодженого м’яса та м’ясної продукції. Пекарню зробили відкритою, а виробництво випічки – максимально прозорим
15:09
У лучан з’явилася ще одна причина пишатися рідним містом, а в гостей та туристів новий цікавий об’єкт – парк дерев’яних скульптур
15:09
У рамках інформаційно-консультаційної декади служби зайнятості «Підтримка розвитку малого бізнесу» та у зв’язку з відзначенням професійного свята – Дня підприємця директор Маневицької районної філії Волинського обласного центру зайнятості Юрій Корольчук провів ряд зустрічей з підприємцями району
15:09
У Демидівській ОТГ закуплять трактор, причіп, навантажувач та снігоприбирач.
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024