стрічка

Архів новин за 16 Липня 2019

19:07
У Любешеві відбувся другий командний турнір із практичної стрільби серед мисливців
19:07
Патрульні поліції у Ковелі склали на угорця постанову про порушення правил дорожнього руху, але він заявляє, що нічого не вчиняв, а його самого провокували дати хабар
18:07
Закрита кубинська ромова вечірка відбудеться у «Цитрі».
18:07
Підготовка до нового навчального року триває. У Копачівську об’єднану територіальну громаду привезли нові шкільні парти та стільці для учнів початкової школи.
17:07
Кореспондент, фотокореспондент видання «Український Тиждень» Стас Козлюк на Літній школі практичної журналістики у Луцьку розповість про фотографію у новинній журналістиці.
17:07
Волинський рибоохоронний патруль інформує про те, що за тиждень викрили 15 порушень природоохоронного законодавства.
17:07
Якщо на Львівщині смак пампуха асоціюється з Різдвом, то на Шацьких озерах пончик – це символ літа, спеки і солодкого відпочинку.
16:07
Перевірка в області виявила у рішенні Ковельської міської ради порушення земельного законодавства
16:07
Луцький Центр обслуговування клієнтів у час пік відвідує понад 1,2 тисячі споживачів газу.
16:07
Уродженця селища Головне, Любомльського району Волинської області спіймали на хабарі у 6 200 гривень інспектору прикордонної служби у Володимир-Волинському районі.
16:07
На автодорозі між селами Берестяне та Холоневичі Ківерцівського району знайшли вбитою самку лося.
15:07
У Луцьку психічнохворий чоловік розбив декілька вікон у будівлі прокуратури Волинської області.
15:07
За інформацією джерел Район.Рожище йдеться про голову...
15:07
У торгово-розважальному центрі «ПортCity» пропонують розважатися зі знижкою 40%.
15:07
Ковельський міськрайонний центр зайнятості, Центр розвитку підприємництва оголошують конкурс на кращий бізнес-проєкт у сфері малого та середнього підприємництва
15:07
Прокурори Володимир-Волинської місцевої прокуратури підтримали публічне обвинувачення у кримінальному провадженні про неодноразове надання 31-річним уродженцем села Ласків Володимир-Волинського району завідомо неправдивої інформації кредитній установі з метою одержання кредиту. 
14:07
Декларацію про доходи кандидат-самовисуванець Вадим Ваврищук подав 29 березня у зв'язку зі звільненням з посади завідувача сектору запобігання та виявлення корупції Головного управління Держгеокадастру у Волинській області.
14:07
На Волині сільського голову викрили на одержанні хабара у 5 тисяч доларів США.
14:07
Впродовж 22 років на ринку у «Modern-Expo», міжнародного виробника і постачальника комплексних рішень для ритейлу, зібралась вражаюча колекція зреалізованих кейсів.
13:07
На Літню школу практичної журналістики у Луцьку приїде відома волинська телеведуча, журналістка UA:Волинь Лариса Андрійчук.