стрічка

Архів новин за 20 Березня 2019

20:03
Республіка Польща дасть кредит Україні на капітальний ремонт дороги Устилуг – Луцьк – Рівне.
19:03
У трьох навчальних закладах Демидівського району епідеміологи оголошували про спалах кору
19:03
У Смоляві сильний вітер спричинив обрив високовольтної лінії, внаслідок чого в одному з домоволодінь загорівся хлів, а корову вбило електричним струмом. 
19:03
В області оголосили тендер на проведення поточного середнього ремонту автомобільної дороги державного значення сполученням Шацьк-Вілиця-Прип'ять-Любохини.
18:03
Ветерани «Колос-Ківерці» гідно представили Ківерцівську громаду на 26-му Міжнародному турнірі з міні-футболу серед ветеранів, присвяченому пам’яті Заслуженого журналіста України Михайла Баліцького 16 березня 2019 року в місті Кременець.
18:03
Мешканці Володимира-Волинського поскаржилися у Міністерство екології на власницю одного з обійсть, яке знаходиться у вкрай занедбаному стані.
18:03
Орган місцевого самоврядування долучився до акції «Посади дерево»
17:03
Сьогодні, 20 березня, виповнюється 75 років з дня визволення міста Рожище та Рожищенького району від нацистських загарбників.
17:03
У Луцьку на засіданніі виконавчого комітету міської ради підтримали проект рішення «Про хід реформування первинної медичної допомоги у місті Луцьку»
17:03
Волонтер із Нью-Йорка (США) Кіран Свамі на англійській мові знайомив учнів 8-9 класів Ратнівської школи-гімназії №1 зі світом «ПРОФІ»
17:03
В.о. директора та фахівці Старовижівська районна філія Волинського обласного центру зайнятості провели низку робочих зустрічей з головою та старостами Старовижівської об'єднаної територіальної громади.
17:03
Вірменину, який вербував дівчат для секс-рабства, у Луцьку дали умовне покарання.
16:03
У Рожищі відбувся велейбольний турнір, присвячений пам'яті тренера Рожищенської жіночої команди з волейболу, вчителя фізкультури Рожищенської ЗОШ № 3 Петра Біляшевича.
16:03
Конкурсна комісія оголосила добір на посаду головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Рожищенський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Рожищенської районної ради.
16:03
У Ковелі минулого тижня двоє неповнолітніх дітей тимчасово вилучили із сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах
16:03
Конфесійну підлеглість з УПЦ МП у Православну церкву України змінили релігійні громади сіл Кульчин, Смолява, Несвіч, Мизове, Красноволя, Жашковичі і Шклинь
16:03
У місті Володимирі – Волинському відбулися міські змагання «Мама, тато, я – спортивна сім’я », організатором яких виступили управління освіти, молоді та спорту міськвиконкому спільно з Володимир-Волинським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
15:03
На автодорозі в селі Софіївка Горохівського району «Mercedes-Benz GL - 450» на смерть збив чоловіка.
15:03
З настанням весни завзяті господарі починають копошитися та наводити лад у своїх садах
15:03
У Волинській області сім громад офіційно змінили підлеглість і перейшли з УПЦ (МП) до ПЦУ. Серед них і громада села Жашковичі, що на Іваничівщині.
29/03/2024 Четвер
28.03.2024