стрічка

Архів новин за 31 Січня 2019

20:01
У польському Хелмі 25-26 січня 2019 року відбулася Стартова конференція проекту «Зміцнення потенціалу добровільних пожежно-рятувальних підрозділів у порятунку постраждалих від нещасних випадків на дорогах Люблінського воєводства та Волинської області»
20:01
На Ковельщині військові проводять навчання авіації.
20:01
У рамках реалізації соціального проекту «Соціальні послуги в громаді» відбулась екоекскурсія для вихованців громадської організації «Центр реабілітації осіб з інвалідністю «Джерело життя» у Лісівничому молодіжному центрі, що діє на базі Воротнівського лісництва ДП «Ківерцівське ЛГ»
19:01
Його вихованка Дарина Ляшук ввійшла у десятку кращих спортсменів із олімпійських видів спорту.
19:01
Представники Громадянської мережі «ОПОРА» розповіли про активність на Волині потенційних та зареєстрованих кандидатів на пост Президента України.
19:01
Від колишньої частини на вулиці Володимира Кияна у Ковелі залишився лише видимий фасад будівлі і цегла, оскільки люди все розібрали.
19:01
Школяр із села Гаражджа Арсен Горковчук захопився головоломками під час літніх канікул, коли закінчив 3 клас. Наразі його особистий рекорд —  7 секунд 23 сотих
18:01
Дітей віком від 6 до 12 років запрошують на мистецьке заняття «Казковий будиночок» в «Адреналін», під час якого вони матимуть можливість попрацювати із новим природнім матеріалом: поліпити з глини, створити унікальний виріб та забрати його із собою.
18:01
Порошенко і Зеленський виходять до другого туру — одразу три соціологічні компанії опублікували нові цифри
18:01
В Комп’ютерній Академії ШАГ розпочинається весняний набір студентів на навчання. До того ж, зара діж акція «раннє бронювання»: раніше записуєтеся  – менше оплачуєте.
18:01
У Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки проводять заходи з попередження можливої задухи риби
18:01
У Facebook з'явилися знімки засніженого луцького Стиру
17:01
В «Адреналіні» відбудеться заняття «Живописний портрет», на якому продовжать ознайомлювати з мистецькою технікою. У присутніх також буде можливість поспілкуватися з відомою українською художницею Галиною Івашків, та створити власну живописну роботу.
17:01
У зв’язку з різкими змінами погодних умов, коли вдень відлига, а вночі заморозки, департамент муніципальної варти Луцької міської ради звертається до керівників підприємств, установ та організацій, а також закладів соціальної сфери та бізнесу, дбати про комфорт громадян та їх безпеку
17:01
На Центральному пляжі Луцька водолази та правоохоронці шукають чоловіка, який  пірнув у річку Стир і не виплив.
17:01
На засіданні громадської ради при Шацькій райдержадміністрації озвучили заяву від батьків вихованців спортивного клубу «Торнадо».
16:01
Мешканець Іваничівського району з квітня 2013-го по листопад 2018-го року ухилявся від сплати аліментів та надання іншої допомоги дитині, внаслідок чого заборгував понад 50 тисяч гривень.
16:01
Спостерігачі громадянської мережі «ОПОРА» зафіксували порушення під час виборчої кампанії у Волинській області.
16:01
Рік тому, 3 лютого 2018, Ковель став 34 містом України, де з’явилась патрульна поліція. Запобігання вуличній злочинності, стеження за безпекою дорожнього руху, реагування на виклики з лінії 102 – ці та інші задачі тоді поставив перед особовим складом відділу організації несення служби у місті Ковелі заступник Голови Нацполіції Олександр Фацевич.
16:01
У Любешеві будуть проводити відлов безпритульних тварин за участю КП «Ласка» з Луцька
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024