стрічка

Архів новин за 22 Грудня 2018

21:12
З нагоди відзначення професійного свята в актовому залі Любомльської філії ПрАТ «Волиньобленерго» відбулися урочистості, на які з’їхалися працівники Любомльського і Шацького районів.
20:12
Пролонгація мораторію на продаж сільськогосподарської землі стала перемогою патріотів і показала, хто дійсно дбає про національні інтереси України, а хто – про власне збагачення.
20:12
Гіпермакет «Там Там» пропонує якісні продукти для новорічного столу.
20:12
З нагоди новорічних свят у Любешеві організовують забіг «Олімпійське сузір’я»
20:12
Запрацював новий сайт кінотеатру «Premier City», що в ТРЦ «ПортCity».
19:12
Патрульні привітали сина Героя з Ковельщини.
19:12
У Колодяженській ОТГ відбулося чергове засідання робочої групи із написання стратегії розвитку.
19:12
Старт в експлуатацію лінії з переробки лісо деревини «SKYWOOD», перерізавши символічну стрічку, дали керівники лісової галузі держави, області, керівники району в присутності директорів лісопідприємств Волині.
19:12
Боєць 14 окремої механізованої бригади Олег Сидорчук отримав від Президента Орден Богдана Хмельницького ІІІ ступеня.
19:12
Знімальна група сімейної комедії «Пригоди S Миколая» режисера Семена Горова на чолі з головними героями Василем Вірастюком, який грав роль «Кабана» та Григорія Боковенка – «Миколая» завітала до Луцька та зустрілася з маленькими глядачами, їх батьками.
18:12
Відбулася робоча поїздка радників Волинського ЦРМС Олени Кузьмич та Петра Гоцалюка до Голобської об’єднаної територіальної громади.
18:12
Дубівській громаді вдалося відвернути екологічну проблему, яка виникала впродовж останніх дванадцяти років.
18:12
Луцький костел Петра і Павла потрапив до переліку семи найвеличніших католицьких храмів України.
18:12
Іваничівську спеціальну загальноосвітню школу-інтернат реорганізують шляхом приєднання до Затурцівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки».
17:12
Голова депутатської комісії законності Володимир-Волинської міської ради Олег Тимосевич звернувся до міського голови Петра Саганюка із проханням винести догану секретарю міської ради Олегу Свідерському. 
17:12
Новорічними вогнями засяяла головна ялинка Ковеля.
17:12
Техніка лісогосподарських підприємств активно працює на волинських дорогах
17:12
Любешівська ОТГ – одна з найбільших не лише в області, а й в Україні. Зважаючи на значну чисельність сільського населення, вона отримала найбільше в області коштів інфраструктурної субвенції – 12,6 мільйона гривень
16:12
Під час п’ятої благодійної акції «Тепла іграшка надії» зібрали понад 70 тисяч гривень.
16:12
На святкуванні 25-річчя Шацького БДЮТ юна співачка зі Світязя Світлана Чернякова виконала популярний хіт українського гурту
25/04/2024 Четвер
25.04.2024