стрічка

Архів новин за 02 Листопада 2018

21:11
Голова райдержадміністрації Лілія Кревська здійснила робочу поїздку в Поромівську сільську раду, де разом із сільським головою Євгеном Недищуком оглянули об’єкти, роботи на яких проводяться за рахунок цільових трансфертів із державного бюджету
20:11
Старовижівчани взяли участь туристичних змагання
19:11
У річку Турію випустили понад 350 кілограмів малька білого амура та коропа.
18:11
Юні екологи з ліцею села Деревок здійснили дослідницьку екскурсію на річку Коростянку
18:11
Співробітники кримінальної поліції у результаті проведення оперативно-розшукових заходів встановили причетність 34 та 30-річного жителів Ковельського району до вчинення семи крадіжок із залізниці.
17:11
Голову Володимир-Волинської районної державної адміністрації Волинської області Наталію Василець притягнуть до дисциплінарної відповідальності.
17:11
У Луцькій міській раді пояснили, за які кошти можна відремонтувати кіностудію «Волинь».
17:11
Активісти «азовського» руху прийшли до офісу волинського осередку партії «Батьківщина», щоб підтримати побратимів з усієї України, які вимагають в політсили публічних вибачень за використання без дозволу в партійній газеті фото ветерану полку «Азову» Олексія Лисенка.
17:11
У луцькому «StrikeCity», що в ТРЦ «ПортCity», весь листопад діятиме акція «Безкоштовний боулінг».
16:11
Вихованці Шацького спортивного клубу СК «Торнадо» побували на двох турнірах з дзюдо і завоювали призові місця.
16:11
Водій маршрутки «Незалежності – Льонзавод» справляє потреби у дворі багатоповерхівки.
16:11
Горохівський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді вкотре провів майстер-клас з миловаріння для дітей пільгових категорій.
15:11
У Локачах привітали усіх дотичних до соціального захисту жителів району – це і працівники управління пенсійного фонду, територіального центру соціального обслуговування, управління соціального захисту населення, центру зайнятості, служби у справах дітей, центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.
15:11
Водій BMW, яка зіткнулася з Mercedes Sprinter на проспекті Соборності в Луцьку, розповів, як трапилася аварія
15:11
Побудували новий цех для збирання та випробувань вітчизняних космічних апаратів. Приміщення цеху виготовлені та змонтовані ПрАТ НВК «Мікроклімат» ( м.Володимир-Волинський) на замовлення ДП КБ «Південне».
15:11
У Шацькій РДА відбулося засідання робочої групи з питань проходження альтернативної військової служби
14:11
Депутати Володимир-Волинської міської та районної рад проігнорували позачергові засідання сесій. Щоправда не всі, проте кворуму не було і сесії не відбулися ні в місті, ні в районі.
14:11
У Луцьку активісти «азовського» руху вимагають в «Батьківщини» пояснень щодо використання без дозволу в партійній газеті фото їхнього побратима.
14:11
16 наборів конструктору «LEGO Play Box» уже доставлено на склад міста Любомль.
14:11
З 1 листопада у водоймах Волині заборонили ловити рибу.
20/04/2024 Субота
20.04.2024