стрічка

Архів новин за 26 Серпня 2018

18:08
У рамках проекту «Нова українська школа» для створення освітнього простору для першокласників, у ковельські школи закуплено телевізори (монітори багатофункціонального використання), дидактичні матеріали, принтери.
17:08
Голова Волинської обласної адміністрації Олександр Савченко у своєму вітальному слові з нагоди Днем Незалежності зазначив, що незабаром завершиться будівництво школи у селі Осівці та розпочнеться у Стобихівці.
17:08
Луцьк попрощався із своїм захисником Георгієм Ольховським, життя якого на Луганщині обірвала снайперська куля
17:08
Поетка Вікторія Абукадум присвятила вірш загиблому на Сході Георгію Ольховському
17:08
Ковельське МТМО отримало нову комп’ютерну техніку, яка суттєво спростить процедуру реєстру хворих на серцево-судинні захворювання. Її було придбано у рамках реалізації проекту Світового банку «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області».
16:08
У Волинський Центр розвитку місцевого самоврядування відбулася робоча зустріч із представниками Шацької об’єднаної територіальної громади
16:08
Працівники Ковельського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді спільно з волонтером Корпусу миру США в Україні Кесіді Кремтон, яка працює у команді Центру від грудня 2017 року, виграли грантовий конкурс від Корпусу миру США на реалізацію проекту «Погляд молоді на місто».
16:08
У п’ятницю, 24 серпня, із молитвами, фестивалями та піснями ратнівчани відсвяткували День Незалежності України
15:08
Ковельські веслувальники Юрій Вандюк та Андрій Рибачок завоювали «срібну» медаль на Чемпіонаті світу з греблі на байдарках і каное 2018 в Монтемор-у-Велью у Португалії.
15:08
Адміністрація коледжу прийняла рішення провести свято першого дзвоника 3 вересня
14:08
У понеділок, 20 серпня, директори шкіл району отримали 21 комплект оргтехніки для створення освітнього простору для першокласників
13:08
Загиблому на Сході військовослужбовцю посмертно присудили орден Богдана Хмельницького третього ступеня
12:08
Фотограф Роман Домбровський показав село Дубечне, зокрема озеро, з висоти пташиного польоту
12:08
У День Незалежності України в селі Мовники Литовезької ОТГ Іваничівського району відбулася святкова служба з нагоди 305-літнього ювілею храму Різдва Пресвятої Богородиці.
11:08
Нещодавно в Луцьку відбулося відкриття унікального музею майбутнього
11:08
Відомий український бард, мешканець Володимира-Волинського Сергій Шишкін отримав звання заслуженого діяча мистецтв.
11:08
Кожна людина має право на вибір професії. Маленьким людям, які приїхали зі Сходу нашої країни відпочивати в оздоровичий табір «Парасолька» у селі Дольськ, спробували допомогти у виборі професії фахівці Турійської центру зайнятості.
11:08
Веслувальник з України Сергій Ємельянов, представник Волині, став чемпіоном світу з параканое.
10:08
В урочищі «Вовчан» проходили навчання сокільців.
10:08
В одному з продуктових магазинів Шацька поліцейські та фіскали виявили торгівлю алкогольними напоями без ліцензії
24/04/2024 Середа
24.04.2024