стрічка

Архів новин за 24 Серпня 2018

22:08
Тіло Героя Георгія Ольховського, який загинув 23 серпня, виконуючи бойове завдання на сході України, привезли до Луцька ввечері 24 серпня.
22:08
У День Незалежності України, 24 серпня, спортсменка із Ратнівщини Марина Мажула принесла перемогу із чемпіонату світу з параканое
18:08
Учні недільної школи села Здомишель на велосипедах побували у Михнівському Стрітенському жіночому монастирі
17:08
На Волині заборонили вилов раків з 20 серпня по 30 вересня. 
17:08
У селі Жиричі жінка на власному полі вирощувала 1150 рослин коноплі, за що згодом отримала умовне покарання тривалістю в один рік
16:08
Днями чимало гостей навідалось у державне підприємство «Передпускова дирекція шахти № 10 «Нововолинська», аби привітати шахтарів із наступаючим святом.
16:08
З нагоди 27 річниці Незалежності України у селі Любохини оновили та розфарбували автобусну зупинку громадського транспорту
16:08
В обласному центрі Волині із відкритолю лекцію виступить український журналіст, радіо- і телеведучий, медіаексперт Андрій Куликов. Виступ у рамках проекту «Школа свідомого громадянина» організував Громадянський Рух «СВІДОМІ».
15:08
В обласному центрі Волині на території автостанції працівники правоохороннихорганів вилучили в мешканця Луцького району пакунок з наркотичними пігулками.
15:08
На автодорозі Устилуг-Луцьк-Рівне водій Opel Kadett виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з маршрутним автобусом Мercedes Sprinter сполученням Луцьк-Нововолинськ.
15:08
Урочистим апелем у пам’ять Героїв України та спільною екуменічною молитвою представників всіх християнських конфесій та небайдужої громадськості, у Володимирі-Волинському вшанували всіх тих, хто віддав своє життя в утвердженні Незалежності України – від часів України – Русі і до сучасності.
14:08
Вчора, 23 серпня, в Іваничах, у районному будинку «Просвіта» відбулась урочиста академія та святковий концерт, присвячений 27-й річниці Незалежності України «З Україною у серці».
14:08
У Луцьку на Театральному майдані провели громадську акцію «Українська вишиванка»: лучани та гості вистроїли В’їзну вежу замку Любарта.
14:08
На озері Світязь днями впіймали двох правопорушників, які виловлювали водорості кладофори.
14:08
В обласному центрі розпочалися змагання за Луцький кубок Незалежності зі стрітболу та відкритий кубок міста з пляжного волейболу.
13:08
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман відвідав вагонне депо «Ковель» і поспілкувався з трудовим колективом.
13:08
24 серпня о 18:00 на День Незалежності на арені розваг «Generator City» відбудеться «Екстрім шоу у вишиванках» на роликах.
13:08
23 серпня в Рожищі відсвяткували День Державного Прапора.
12:08
В інтернеті розмістили фото історичних об’єктів із Ратнівщини, які нині знаходяться серед експозиції «Полісся» з етнографічного музею-скансену в Пирогово