стрічка

Архів новин за 30 Червня 2018

17:06
Ковельська міська рада надала згоду на безоплатне прийняття із власності мешканки міста Луцька Лідії Товстенюк у власність територіальної громади міста Ковеля частини приміщень будівлі гуртожитку на вулиці Незалежності, 117.
17:06
Цілорічний басейн та велика тренажерна зала: у Нововолинській школі №6 планують суттєві зміни.
17:06
У Ковельському міськрайонному суді розглянуто справу про притягнення до адміністративної відповідальності головної бухгалтерки Колодяжненської сільської ради Людмили Марчук.
16:06
У селі Хотешів Камінь-Каширського району у суботу, 30го червня, відбулось урочисте відкриття і освячення пам'ятника на могилі хорунжого армії УНР Олександра Білецького
16:06
Лучанка прoсила у чoлoвіка не йти на прoгулянку і не витрачати грoші на рoзваги, бo відкладають на пам'ятник 3-річній дитині, яку нещoдавнo втратили. Чoлoвік агресивнo відреагував на спрoби вмoвити йoгo і зламав дружині нoса.
16:06
Вперше будуть обирати «Перлинку Полісся» у Смідинській громаді
15:06
Футбольний лісівничий чемпіонат у День Конституції України завершився. «Кубок лісівників Волині з футболу» знайшов свого власника. У напруженому двобої фінального матчу перемогу виборола команда лісівників державного підприємства СЛАП «Камінь-Каширськагроліс»
15:06
На сайті тендерних торгів ProZorro розміщений лот – ремонт дороги в Любомльському районі
15:06
Відомий медійник Дмитро Крапивенко розкаже як не стати провідником дезінформації
15:06
Показали відео на якому видно, як Іваничівська ОТГ святкувала свій перший день народження. 
14:06
Відомі стріт-арт майстри перетворювали звичайні стіни на витвір урбаністичного мистецтва.
14:06
Двомісячну тигрицю, яка народилася в луцькому зоопарку, можуть забрати в інше місце. Її батьки не у власнoсті Луцькoгo звіринця, а в oренді. Чи захoчуть зooпарки-власники забрати пoтoмствo – ще не пoвідoмляли.
13:06
Маленький Станіслав Тимчук з Іванич бореться зі страшним діагнозом – «гострий лімфобластний лейкоз крові». Зараз 5-річний хлопчик проходить третій блок хіміотерапії, однак його стан раптово погіршився. 
13:06
Школярі та студенти з Володимира-Волинського відправились гостювати у Цвіккау - німецьке місто-побратим.
13:06
Екзарх Луцький владика Української груко-католицької церкви Йосафат Говера розповів семінаристам про сьогоднішні виклики у Луцькому екзархаті.
13:06
Аби вирішити нагальні проблеми КП «Любешівський ринок» селищний голова Олег Кух ініціював робочу зустріч за участю підприємців селища та адміністрації Любешівського ринку, яка відбулася 23 червня 2018 року в актовому залі адмінбудинку райради.
12:06
Телеканал «ICTV» у випуску «Надзвичайних новин» розповів деталі судового засіданння із виновником кривавої аварії на Рівненщині, у яку потрапила маршрутка «Ковель – Київ».
12:06
У Волинській обласній раді визначилися із переможцями конкурсу проектів місцевих ініціатив.
11:06
У неділю, 1 липня, на Волині поховають Андрія Волоса – бійця родом з Ківерцівщини, який загинув на Сході.
11:06
Злочинця, який завдав збитків луцьким підприємцям майже на 150 тисяч гривень, засудили до ув'язнення на три з половиною роки.
25/04/2024 Середа
24.04.2024