стрічка

Шацькі дзюдоїсти привезли нагороди з Литви

11 Липня 2018, 15:10
Шацькі дзюдоїсти привезли нагороди з Литви 1311
Шацькі дзюдоїсти привезли нагороди з Литви

Юні дзюдоїсти Шацького спортивного клубу «Торнадо» взяли участь у Міжнародному турнірі з дзюдо в місті Алітус Республіка Литва. Всього у турнірі взяли участь 300 спортсменів з різних країн світу, зокрема Литви, Латвії, Естонії, Молдови, Румунії, Бельгії, Польщі, Білорусії та України, - повідомляє відділ організаційного забезпечення, внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату Шацької райдержадміністрації.

Команду з Волині представив тренер Луцької дитячо-юнацької спортивної школи «Колос» Олександр Іщук. У склад української групи увійшли 13 спортсменів, з них: 6 - з Луцька та 7 вихованців Шацького СК «Торнадо» (керівник Роман Самолюк).

В запеклих сутичках наші спортсмени вибороли перемогу і посіли такі місця: 1 місце – Роман Самолюк, Єлісей Мадрімов, Ілля Червяк; 2 місце – Назар Горніч (с.Голядин); 3 місце – Микола Поліщук (с.Світязь), Назар Положевець (с.Положево) та Наталія Турич (с.Світязь).

Також з 29 червня по 5 липня юні дзюдоїсти взяли участь в тренувальному зборі у м.Даугай, на якому вони витримали всі навантаження.

Зі слів очільника групи Олександра Іщука, кожного року українську команду Литва приймає безкоштовно і досить дружньо та гостинно. 

«Литовці завжди пропонують свою допомогу нашим дітям, враховуючи ситуацію, що склалася на Сході країни, надають всіляку підтримку. Тому для волинської команди організовують культурно-розважальну програму, аби діти мали змогу оглянути природу та відвідати історичні місця литовського міста Даугай» - ділиться враженнями Олександр Борисович.

Готовили спортсменів до Міжнародного турніру тренери: президент СК «Торнадо» Роман Самолюк, віце-президенти СК «Торнадо» Ігор Самолюк та Олексій Писачук. Тренерський склад спортивного клубу «Торнадо» та батьківський колектив висловлює подяку за сприяння в організації цієї поїздки голові Шацької райдержадміністрації Василю Голядинцю, а також за транспортне забезпечення сім'ям Олександру Положевцю (с.Положево) і Олександру Поліщуку (с.Світязь).
Бажаємо успіху вихованцям місцевого спортивного клубу «Торнадо» в наступних змаганнях, адже вони успішно виступають і займають призові місця не лише на районних, обласних змаганнях, але й показують кращі результати на багатьох інших міжнародних турнірах.


 

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024